Πήρε την πρόκριση στο «final-6» των Νεανίδων ο ΟΑΧ

Την πρόκριση στο πανελλήνιο Νεανίδων πανηγύρισε ο ΟΑΧ, ο οποίος πέρασε αήττητος στην τελική φάση. Τα κορίτσια των Χανίων προσπέρασαν και τον δεύτερο τους αντίπαλο τους Ιαλυσό, χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα (87-19) και έτσι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί της Β φάσης του Γ ομίλου. 
 Όσον αφορά το ματς, οι Κρητικοπούλες από το πρώτο κι όλα λεπτό επέβαλαν τον ρυθμό τους, έπαιξαν το παιχνίδι τους και έτσι έφτασαν στην δεύτερη νίκη τους στα προκριματικά παιχνίδια της κατηγορίας τους. Εντυπωσιακή εκτός από την επίθεση ήταν και η άμυνα της ομάδας του ΟΑΧ, με αποκορύφωμα το τελευταίο δεκάλεπτο που η ομάδα της Ρόδου κατάφερε να σκοράρει μόλις μια βολή.
Πρώτες σκόρερ για την ομάδα του ΟΑΧ ήταν οι Δερμιτζάκη και Θεοδοσουλάκη, η οποίες σκοράραν από 19 πόντους με ένα τρίποντο. 

Βάση προγράμματος, τα τελικά της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 2 έως και τις 9 Αυγούστου, κεκλεισμένων των θυρών και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά του Covid-19. 

ΟΑΧ-ΙΑΛΥΣΟΣ 87-19
Διαιτητές: Μαλαπίδης-Γιαννακόπουλος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-5, 26-9, 20-4, 24-1
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ (Δημητρουλάκη): Τσώνη 5 (1), Δερμιτζάκη 19 (1), Λυβιάκη Βασιλογιαννάκη 2, Xαιρετάκη 2, Θεοδοσουλάκη 19 (1), Καραμούτσου 2, Γιακουμάκη 3, Παπαδάκη 8, Δασκουλίδου 7, Σκουμπάκη 12, Κίντριλη 8.
Ιαλυσός (Λαού): Ντογκούς, Μπαλτζή 2, Δανελλάκη 2 Ρούσου 2, Πετσοπούλου 2, Χατζηδαβιτίδη 5 (1), Αμπαζάι 4, Ζουμπά, Σταυράκη 2.
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.