Ο Δημήτρης Μαυροειδής , βρέθηκε στις ακαδημίες της Νεάπολης.


Έναν πρωταθλητή basketball champions legue  και συνάμα Κυπελλούχο Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να απολέσουν με υπερηφάνεια, για λίγες ώρες οι Ακαδημίες μπασκετ της Νεάπολης. 

Ο λόγος για τον  Δημήτρη Μαυροειδή, με καταγωγή από τις Βρύσες Μεραμβέλλου, που βρίσκεται ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη, που εκτός από την χαρά που έδωσε απλόχερα στους μικρούς αθλητές, πρόσφερε στην ομάδα αθλητικό υλικό.

Η σχετική ανακοίνωση της Α.Ε.Ν.
"Την ακαδημία μπάσκετ της Αθλητικής ‘Ενωσης Νεάπολης  επισκέφτηκε  για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Μαυροειδής,  μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη  αφού κατάγεται από τις Βρύσες Μεραμβέλλου 
  
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία  να φωτογραφηθούν να συνομιλήσουν  από κοντά  με  έναν αθλητή που αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο με την καλύτερη φετινή του χρονιά, μετά την κατάκτηση της  Ευρωλίγκας  το 2013  με τον Ολυμπιακό.
  
Φέτος  σε καταπληκτική κατάσταση  κατάφερε να βοηθήσει την Α.Ε.Κ. να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στην  παλιά του ομάδα.
  
Με καταπληκτική πορεία  η Α.Ε.Κ  στο  BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE  κατάφερε να κερδίσει στον τελικό τη  Μονακό με 100-94  και να κλείσει την χρόνια με ακόμα έναν τίτλο.

 Μεγάλη είναι και η βοήθεια στην Εθνική ομάδα, που όποτε καλείται να βοηθήσει   δηλώνει παρών.  

Η Αθλητική Ένωση Νεάπολης ευχαριστεί τον Δημήτρη Μαυροειδή για την χορηγία  του αθλητικού υλικού.

Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.