Με τον Κουρουπάκη η Εθνική παίδων, που θα προετοιμαστεί στο Ηράκλειο !


Με τον Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος μεταγράφηκε απο το ΟΑΧ, στον Προμηθέα Πατρών (πατήστε εδώ), στην σύνθεσή της η Εθνική Παίδων αρχίζει την προετοιμασία της, το βασικό στάδιο της οποίας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα γίνει στο Ηράκλειο.

Η "γαλανόλευκη" ξεκινάει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί 10-18 Αυγούστου στο Νόβι Σαντ της Σερβίας και ο Χανιώτης παίκτης συμπεριλήφθηκε στην αρχική 17άδα. 

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (30/06) στις 17.30 στο ΟΑΚΑ  και στην στις αρχές Ιουλίου, θα έρθει εδώ στο Ηράκλειο να συνεχίσει την προετοιμασία της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:
Η Εθνική Παίδων πατάει κι αυτή παρκέ και αρχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί από 10-18 Αυγούστου στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. 

Το πρώτο ραντεβού θα δοθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 17.30 στο ΟΑΚΑ, προκειμένου η αποστολή να αναχωρήσει για το Ηράκλειο Κρήτης. Οι αθλητές που καλούνται είναι οι:

Γιώργος Καλιανιώτης (Παναθηναϊκός)
Μάριος Γιώτης (Παναθηναϊκός)
Ελευθέριος Μαντζούκας (Προμηθέας Πάτρας)
Αναστάσιος Κωστόπουλος (Δούκας)
Χρήστος Κωστόπουλος (Δούκας)
Ιωσήφ Κολοβέρος (Ολυμπιακός)
Αντώνης Φιλίππου (Ολυμπιακός)
Τηλέμαχος Βησσαρίου (Περιστέρι)
Βασίλης Καραμανλής (Περιστέρι)
Στέργιος Πράππας (ΑΕΚ)
Βασίλης Τόλιας (Πανιώνιος)
Ανδρέας Καλόγηρος (Μαντουλίδης)
Αλέξανδρος Νικολαϊδης (Μαντουλίδης)
Αναγνώστης Παπασάβογλου (Εύοσμος Δόξα Ελπίδος)
Παναγιώτης Τσάμης (Αστέρας Καβάλας)
Γιώργος Φίλιος (ΠΑΟΚ)
Περικλής Κουρουπάκης (ΟΑ Χανίων).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.