Στον Προμηθέα Πατρών ο Π.Κουρουπάκης του ΟΑ Χανίων.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο ταλαντούχος αθλητής του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Χανίων, Περικλής Κουρουπάκης,  αποτελεί την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση του Προμηθέα Πατρών,  στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός παιδοεφηβικου τμήματος με αθλητές από όλη την περιφέρεια. 

Ο Π.Κουρουπάκης , που είναι γεννημένος το 2002, ολοκλήρωσε την συμφωνία  σήμερα με τον Προμηθέα, και η διοίκηση της ομάδας των Χανίων έδωσε την συγκατάθεσή της,  και μετά από έξι χρόνια είναι ο δεύτερος Χανιώτης που εγκαταλείπει το νησί μετά τον Αντώνη Κόνιαρη, με στόχο να εξελιχθεί και να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο ταλαντούχος ψηλός, είχε μπει στα...ραντάρ  ομάδων , όπως ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι, ο Προμηθέας όμως...κλείδωσε τον στόχο του νωρίς και τον απέκτησε, με συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα των Πατρών, με πρωτεργάτη και χρηματοδότη τον πρόεδρό του Προμηθέα κ.Βαγγέλη Λόλιο, αναπτύσσει εδώ και μερικά χρόνια , το  πρότυπο πρόγραμμα υποτροφιών "ΝΟΥΣ" , που έχει σκοπό να συνδυάσει την άθληση με τη μάθηση και να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά με ταλέντο, με φυσικά αθλητικά προσόντα και με θέληση για αθλητισμό και με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα για εκπαίδευση ή με δυσκολία στη πρόσβαση στη μάθηση να συνδυάσουν και τα δύο αξιοποιώντας και εντατικοποιώντας στο μέγιστο τις αθλητικές δυνατότητές τους με ταυτόχρονη επιμέλεια στις σχολικές τους επιδόσεις.
Οι υποτροφίες θα περιλαμβάνουν τη στέγασή τους στη Πάτρα (εφόσον μένουν μακριά από τη Πάτρα), τη διατροφή τους, τις μετακινήσεις τους, τον αθλητικό τους ρουχισμό και τη μόρφωσή τους μέσω οργανωμένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Ο Κουρουπάκης δεν έχει συμφωνήσει ακόμα  με τη διοίκηση της ομάδας των Πατρών για  την χρονική διάρκεια ("2 συν 2" χρόνια , η 2 συν 1 )και τη φετινή χρονιά θα φοιτήσει σε κολέγιο της Ναυπάκτου.

Φέτος, ο Κουρουπάκης ήταν ο βασικός πυλώνας της παιδικής ομάδας του ΟΑΧ ,με τον οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση και το...υπερπρωταθλημα στην Β κατηγορία παίδων , ενώ στην συνέχεια απέκλεισε τον Κύδωνα και αγωνίστηκε με θετική παρουσία στο final four παίδων στις Αρχάνες.

Ο Κουρουπάκης,  είναι ένας ακόμα παίκτης που βγαίνει από τις ακαδημίες του ΟΑ Χανίων  αλλάζοντας επίπεδο, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στα Χανιά  στις υποδομές.

 Ο μπασκετμπολίστας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων όπως είναι γνωστό, έχει κληθεί μέχρι σήμερα αρκετές φορές στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων, γεγονός που περικλείει με τιμή τον ίδιο, τον ΟΑΧ, αλλά και το χανιώτικο μπάσκετ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.