Σημαντική συνεργασία ΟΦΗ-Γιαννάκη.


Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ προχώρησε στην σύναψη μιας σπουδαίας συνεργασίας , για την συνδιοργάνωση μπασκετικού κάμπ αθλητών στο Ηράκλειο!!

Υπέγραψε συμφωνία τριετούς διάρκειας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, για τη συνδιοργάνωση καμπ στο Ηράκλειο. Ο "δράκος" του ελληνικού μπάσκετ και η ακαδημία του κάνουν κάθε χρόνο κάτι αντίστοιχο σε Αθήνα και Χαλκιδική και πλέον νέος… σταθμός είναι και η Κρήτη.

Αυτή την εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν παιδιά από 7 έως 17 ετών και το καμπ θα διεξαχθεί από τις 2-7 Ιουλίου στο Ηράκλειο. Θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ, στα ανοιχτά γήπεδα της Εφόδου και στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Κρήτης.

Η επίσημη παρουσίαση, μάλιστα, της συνεργασίας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (22/05, 18.00) σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρηθεί σε ξενοδοχείο της πόλης.

«Είναι μια ιστορική συνεργασία για το σύλλογο μας, με ένα μύθο του Ελληνικού μπάσκετ. Καλούμε όλα τα παιδιά της Κρήτης και όχι μόνο τα παιδιά του ΟΦΗ, να συμμετάσχουν σε αυτό το κάμπ», τόνισε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ, Συμεών Καμπάκας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ), και στο 2810-256600 (ακαδημία μπάσκετ ΟΦΗ).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.