Ηράκλειο | Καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν με Κορωπί.


To Ηράκλειο στην αυλαία της Β΄Εθνικής  αντιμετωπίζει το Κορωπί την Κυριακή (20/05 - 17:00) στα Δύο Αοράκια, σε έναν αγώνα, ...δίχως αύριο, καθώς η ήττα μπορεί να σημαίνει και υποβιβασμό στην Γ΄Εθνική.

Η ομαδα του Γιώργου Μακρακη ,που βρισκεται σε...ελευθερη πτώση το τελευταιο διαστημα, θέλει την νίκη για να παραμεινει στην κατηγορία.

Αν συμβεί το αντίθετο χάνεται καθώς αν το Παγκράτι  κερδίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Τρίτωνα, τότε δημιουργείται τριπλή ισοβαθμία με Πανελευσινιακό (που φιλοξενείται στου Ζωγράφου),  με χαμένη την Κρητική ομάδα.Αν δημιουργηθεί τετραπλή ισοβάθμια σώζεται.

Για τους παραπάνω λόγους, χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της πόλης και η Επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, συγχαίροντας παράλληλα το Δειλινό, για την άνοδο στην Γ΄Εθνικη.
:
"Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει δυναμικό παρών στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής με αντίπαλο το Κορωπί αυτή την Κυριακή στις 17:00 μ.μ στα 2 Αοράκια. Η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη που θα μας εξασφαλίσει την παραμονής μας στην κατηγορία.

Υ.γ Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δειλινού για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση καθώς και στην ομάδα του Εργοτέλη.

Υ.γ 1. Σας υπενθυμίζουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει ο τελικός στον διαγωνισμό τριπόντων που θα αναδείξει τον μεγαλο νικητή με έπαθλο ένα ταξίδι στην Ρώμη για δύο άτομα, προσφορά του ROUND TRAVEL.''

-Στο τελικό της Κυριακής αναμένεται να είναι έτοιμος και να , βοηθήσει την ομάδα μετά από πολύ καιρό (Φεβρουάριο) και ο Σταμπουλής. Το παρών θα δώσει και ο Νίκος Μποχωρίδης , όχι όμως ο Στάθης Παπαδάκης ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.