Οι λόγοι καθυστέρησης, του δεύτερου τελικού Εργοτέλης-Δειλινό.

Όλος ο κόσμος που παραβρέθηκε στο Λίντο το βράδυ της Κυριακής (06/05), να παρακολουθήσει τον δεύτερο τελικό Εργοτέλης -Δειλινό (64-65), ταλαιπωρήθηκε από την χαρακτηριστική καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα λόγω αγώνων  βόλεϋ και μάλιστα πολλοί μας είχαν ζητήσει να αναφέρουμε το γεγονός αυτό.

Αρκετοί άνθρωποι που δούλευαν την επόμενη μέρα έφυγαν ...βρικόλακες από το Λίντο, καθώς ο αγώνας τελείωσε τα μεσάνυχτα!!

Με ανθρώπους της ΕΑΚΣΚ, που μιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα στην διάρκεια της εβδομάδας, μας ξεκαθάρισαν πως  δεν φέρουν ευθύνη για το γεγονός αυτό και πράγματι ισχύει γιατί:

-Αφ ενός το Λίντο δεν ανήκει στην ΕΚΑΣΚ, ανήκει στο ΕΑΚΗ.
-Η δουλειά της ΕΚΑΣΚ είναι να βρει ώρες αγώνων, στο κλειστό και ιδιαίτερα του Λίντο, το οποίο μαζί με το Ρεθύμνου αποτελεί , το "βραχνά" για ορισμό αγώνων καθώς είναι "υπερφορτωμένα" με πολλά αθλήματα και επειδή έχουμε διατελέσει μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ, πραγματικά για να βρει ώρες σε αυτά τα κλειστά (και όχι μόνο) η γραμματεία της Ένωσης,  δίνει πραγματική μάχη κάθε εβδομάδα με τους υπεύθυνους των κλειστών , ώστε να πραγματοποιηθούν αγώνες.

Να τονίσουμε εδώ ότι στο θέμα της διάθεσης ωρών των κλειστόν η ΕΚΑΣΚ, κάθε καλοκαίρι εγκαίρως στέλνει το καλεντάρι στο ΕΑΚΗ και στα γήπεδα κάθε νομού, αλλά η τελική απόφαση δεν ανήκει σε αυτούς και δεν είναι λίγες οι φορές που η διοίκησή της Ένωσης  διαμαρτύρεται , για τις ώρες των κλειστών.

-Τέλος να τονίσουμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα , η ΕΣΠΕΚ (βόλεϋ), δεν είχε ενημερώσει την ΕΚΑΣΚ, ότι θα πραγματοποιηθεί τελικός με απονομές (άρα θα καθυστερούσε) , αλλά ούτε φρόντισε να μάθει τι αγώνας μπασκετ διεξαγόταν μετά.

Αυτα ηταν η πραγματικότητα της καθυστερησης.

Εμείς από την μεριά μας (επειδή τα έχουμε ζήσει), νιώθουμε τον αγώνα που δίνει κάθε εβδομάδα η γραμματεία της ΕΚΑΣΚ (το έχουμε ζήσει οι ίδιοι στο..πετσί μας), καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούσε να γνωρίζει τι ακριβώς αγώνας διεξαγόταν πριν , καθώς το μόνο που αναφέρουν τα έγγραφα,  είναι ότι π.χ. το διάστημα από ώρα 17:00 έως -19:00  έχει αγώνα βόλεϋ στο κλειστό Λίντο.

Ωστόσο κατά την γνώμη μας, θα μπορούσε να υπάρχει μια συνεννόηση, ιδιαίτερα σε αυτήν την περίπτωση από την ΕΣΠΕΚ, αλλά και η ΕΚΑΣΚ,  και θα μπορούσε να είχε πάρει θέση , τις επόμενες μέρες και να εξηγεί τους λόγους καθυστέρησης.

-Όπως κι αν έχει αυτά αποτελούν ιστορία πλέον την Κυριακή, έχουμε τελικό...δίχως επιστροφή με το Δειλινό η τον Εργοτέλη, να στέφεται πρωταθλητής Ανδρών ΕΚΑΣΚ, για την σαιζόν 2017-2018.

13-05-2018 20:00 Λίντο Ανδρών - ΔΕΙΛΙΝΟ ΑΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.
Διαιτητες: Χαλαμπαλάκης Μηνάς, Καρανικόλα Αλεξάνδρα  , Μαραγκάκης Ανδρέας.
Γραμματεία: Καπετάνιου Ελ. (Σημ), Αποστολάκη Μαρ. (Χρον.), Αποστολάκη Στ. 24αρι).



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να είχε οριστεί το παιχνίδι στα 2 αορακια που ήταν κενό, είχε μόνο το ηρακλειο Β εθνική στις 5. Ας μην είναι έδρα της μιας ή της άλλης ομάδας.
Εξαλλου είναι και το κλειστό των πατελων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει βόλεϋ και χαρίζει και υπέροχη θέαση ενός αγώνα βόλεϋ από ψηλά.