Το Ρέθυμνο Cretan Kings, κάνει...σουτακια, στην Αργυρούπολη.


Έπειτα από 4 χρόνια το Ρέθυμνο Cretan Kings επισκέφθηκε ξανά το Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη».

Η υποδοχή των μικρών μαθητών ήταν ιδιαίτερη θερμή για τους παίκτες μας Γιάννη Παναρετάκη και Άγγελο Δραγάτη, τους οποίους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ναταλία Βορριά και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας παρέλαβαν τα δώρα που τους προσέφεραν οι μικροί μαθητές και εν συνεχεία αφού απάντησαν στις ερωτήσεις τους, έπαιξαν το καθιερωμένο μονό στον προαύλιο χώρο του Σχολείου. Μάλιστα, χωρίστηκαν σε αγόρια και κορίτσια, με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος και ο ενθουσιασμός μεγάλος. 

Έπειτα οι παίκτες μας μοίρασαν αυτόγραφα, μπάλες και διχτάκια. Επίσης, προσέφεραν στο σχολείο ένα ομοίωμα της αγαπημένης μας μασκότ, Κερατούκλη. Το ραντεβού των παικτών με τους μαθητές ανανεώθηκε για το Σάββατο (16.30) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», καθώς άπαντες προσκλήθηκαν στο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κ. Κώστα Βερβερίδη και τους δασκάλους για την άψογη φιλοξενία.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.