ΟΦΗ | Με επιτυχία το τουρνουά ακαδημιών "Funnyball 2".


Οι μεγάλοι νικητές στο τουρνουά μπάσκετ «Funnyball 2» που διοργάνωσε η ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων από το Ηράκλειο ήταν τα παιδιά και διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν και αναφέρουν:

«Για πέντε συνεχόμενες Κυριακές μικροί αθλητές γέμισαν το κλειστό γήπεδο των ΤΕΙ και του ΒΑΚ με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Σε αγώνες δίχως σκορ και αποτελέσματα, νικητές ανακηρύχτηκαν όλα τα παιδιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν Ανδρογέα, Άσκηση, Δειλινό, Εργοτέλη, Ηράκλειο, ΟΦΗ, Πεδιάδα στους προπονητές, στα παιδιά και στους γονείς για τη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών.

Φέτος το τουρνουά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στην είσοδο του γηπέδου υπήρχε μέρος για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου. Η ανταπόκριση όλων σε αυτό το κάλεσμα ήταν συγκινητική.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τους για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στη διοργάνωση αυτού του τουρνουά.

Στον κ. Μιχελιδάκη Αντώνη και την εταιρεία ΗΚ ΑΕΒΕ για την προσφορά του στον ρουχισμό όλων των παιδιών που συμμετείχαν. Στον κ. Τσατσάκη και την εταιρεία Τσατσάκης ΑΕ, για την προσφορά του σε φαγητό στους μικρούς αθλητές. Στην εταιρεία CRM και στο εστιατόριο 50-50 και τον κ. Πολυχρονάκη για την προσφορά τους σε νερά καθώς και στην εταιρεία VIVA και τον κ. Χωλόπουλο για τους χυμούς.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Καφούση και την εταιρεία KTEC για τα φυλλάδια του τουρνουά, στον κ. Δημητράκη για τη μακέτα των φυλλαδίων, στον κ. Τσαγκαράκη και την εταιρεία Planbdesign για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηρακλείου για την αμέριστη στήριξή του και την εκτύπωση των φυλλαδίων, τον ΣΥΔΚΑΚ και τους διαιτητές για τη συμμετοχή τους με τον καλύτερο τρόπο στο τουρνουά, τον γιατρό κ. Τζούμα για την ιατρική κάλυψη όλων των αγώνων και την ΕΚΑΣΚ για τη στήριξή της στη διοργάνωση.

Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Βασιλάκη Φίλιππο, καθώς ήταν η καρδιά της διοργάνωσης και με την αγάπη και τον προσωπικό χρόνο που διέθεσε βοήθησε στην ολοκλήρωση του τουρνουά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Κλείνοντας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με την ευχή όλο και περισσότερα μικρά παιδιά να γνωρίσουν τη μαγεία του αθλήματος που όλοι αγαπάμε!».


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.