ΑΟΚ Χανιά | Ενημέρωση για τις υποδομές, ενώ δημιουργεί δράσεις και το καλοκαίρι.


Την Τετάρτη το απόγευμα (14/03), ο ΑΟΚ Χανιά πραγματοποίησε συνάντηση μεταξύ διοίκησης, προπονητών και γονέων των παιδιών, στην οποία συζητήθηκαν τα πεπραγμένα αλλά και το μέλλον των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, με την συζήτηση να χαρακτηρίζετε από την ομάδα εποικοδομητική..

Η ενημέρωση του ΑΟΚ Χανιά:
"Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση, ενδεικτικό ότι ο ΑΟΚ Χανιά εστιάζει πολύ στην καλλιέργεια των υποδομών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/3) το απόγευμα σε αίθουσα του Ξενοδοχείου “ΚΡΗΤΗ” στα Χανιά.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση προπονητών, διοίκησης με τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται σε ομάδες των υποδομών του ΑΟΚ Χανιά (έφηβοι, παίδες, παμπαίδες, μίνι) όπου αναλύθηκαν τα μέχρι στιγμής “πεπραγμένα” της δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες, αλλά και τέθηκαν οι στόχοι για το μέλλον, βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Η συζήτηση είχε άκρως εποικοδομητικό χαρακτήρα αφού οι γονείς έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον και κατέθεσαν επίσης, προτάσεις που θα αναλυθούν και θα γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας από προπονητές και διοίκηση. Εξάλλου, σε μια ομάδα που επιδιώκει να αναπτύξει τις υποδομές της, η επικοινωνία ανάμεσα σε στελέχη του συλλόγου και γονέων απαιτείται να είναι υγιής και διαρκής.

Το προπονητικό επιτελείο εκπροσώπησε ο Θανάσης Γιαπλές, που έχει υπό τη δική του καθοδήγηση όλα τα τμήματα του ΑΟΚ Χανιά. Επίσης, ο προπονητής παίδων και παμπαίδων της ομάδας, Μάνος Σπυριδάκης.

Ο κύριος Γιαπλές ανάμεσα στα άλλα και στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε τόνισε ότι “θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι ένα προπονητικό καμπ, υπό την σκέπη του συλλόγου μας, το οποίο θα προσφέρει στα παιδιά την έξτρα προπόνηση αλλά και την εμπειρία που απαιτούνται, ώστε να εμφανιστούν καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά ενόψει της νέας χρονιάς”.. Είναι σαφές ότι η ομάδα θα επιδιώξει να δημιουργήσει “πηγές” δράσης και στην περίοδο του καλοκαιριού.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο πρόεδρος του ΑΟΚ Χανιά Μιχάλης Ξυλάκης έκανε μια αναδρομή στο πώς δημιουργήθηκε ο σύλλογος και με τις όποιες δυσκολίες είχε αυτό το εγχείρημα, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους και στις προσδοκίες της διοίκησης που άπτονται με την υγιή καλλιέργεια των τμημάτων υποδομής, που αργότερα θα αποτελέσουν τη βάση για τις διακρίσεις της ανδρικής ομάδας.

Παρόντες επίσης, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Γραμματέας Γιώργος Μπαρκούρας και άλλα μέλη του ΔΣ.

Είναι εύλογο ότι τέτοιου είδους συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται, ώστε να δίδεται η δυνατότητα σε όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα να καταθέτουν απόψεις, παρατηρήσεις και προτάσεις".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.