Προπόνηση αναπτυξιακού ΕΚΑΣΚ, παρουσία Ομοσπονδιακών ΕΟΚ (vid).


Δείτε από το kritikobasket.gr, στιγμιότυπα από την προπόνηση  στο Αναπτυξιακό των αγοριών της ΕΚΑΣΚ,  πριν και μετά τον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακού -ΑΕΚ στις 17 και 18/02 ,  που φιλοξενήθηκαν στο κλειστό της Αλικαρνασσού, παρουσία των Ομοσπονδιακών προπονητών κ.Παπαδόπουλου Κων/νου (παίδων) και Θόδωρου Αστεριάδη (παμπαίδων), μαζί με τον περιφερειακό προπονητή κ.Σ.Καρκάνάκη και τον Νομαρχιακό κ.Θ.Λεκάκο.

-Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι και φέτος υπάρχει αξιόλογο υλικό , με προοπτική στο νησί μας, θα λέγαμε λίγο καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (τουλάχιστον σωματοδυναμικά).

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν οι αθλητές δουλέψουν πολύ και  όλοι, ομοσπονδίες, παράγοντες-προπονητές  στραφούν στην σταδιακή παραγωγή-προώθηση παικτών με ταλέντο, ένστικτο και αθλητικότητα, αφήνοντας αυτά τα χαρακτηριστικά να εξελιχθούν και να ωριμάσουν ώστε να  ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου παιχνιδιού , χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα εφήμερα αποτελέσματα και επιτυχίες των ομάδων τους για προσωπικούς στόχους τότε είναι πιθανό να δούμε Κρητικόπουλα στο υψηλότερο επίπεδο.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.