Προπόνηση Αναπτυξιακού Αγοριών Κρήτης παίδων Παμπαίδων, παρουσία Ομοσπονδιακών (pics).


Πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 17 και 18 Φεβρουαρίου προπονήσεις του Αναπτυξιακού Αγοριών Κρήτης που φιλοξενήθηκαν στο κλειστό της Αλικαρνασσού, παρουσία των Ομοσπονδιακών προπονητών κ.Παπαδόπουλου Κων/νου (παίδων) και Θόδωρου Αστεριάδη (παμπαίδων), μαζί με τον περιφερειακό προπονητή κ.Σ.Καρκάνάκη και τον Νομαρχιακό κ.Θ.Λεκάκο.

Το kritikobasket.gr, βρέθηκε στην Αλικαρνασσό και κατέγραψε στιγμές των προπονήσεων, όπως και τις δηλώσεις των Ομοσπονδιακών προπονητών κ.Παπαδόπουλου Κων/νου (παίδων) και Θόδωρου Αστεριάδη (παμπαίδων).

-Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι και φέτος υπάρχει αξιόλογο υλικό , με προοπτική στο νησί μας, θα λέγαμε λίγο καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (τουλάχιστον σωματοδυναμικά).

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν οι αθλητές δουλέψουν πολύ και  όλοι, ομοσπονδίες, παράγοντες-προπονητές στραφούν στην σταδιακή παραγωγή-προώθηση παικτών με ταλέντο, ένστικτο και αθλητικότητα, αφήνοντας αυτά τα χαρακτηριστικά να εξελιχθούν και να ωριμάσουν ώστε να  ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου παιχνιδιού , χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα εφήμερα αποτελέσματα και επιτυχίες των ομάδων τους για προσωπικούς στόχους τότε είναι πιθανό να δούμε Κρητικόπουλα στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι αθλητες που πραγματοποίησαν τις προπονησεις, παρουσία των Ομοσπονδιακών προπονητών κ.Παπαδόπουλου Κων/νου (παίδων) και Θόδωρου Αστεριάδη (παμπαίδων), μαζί με τον περιφερειακό προπονητή κ.Σ.Καρκάνάκη και τον Νομαρχιακό κ.Θ.Λεκάκο ηταν:

 ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2002
1. Κουρουπάκης Περικλής ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ
2. Γεωργακάκης Δημήτρης ΑΟ ΚΥΔΩΝ
3. Μαρινάκης Δημήτρης ΑΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
4. Καλαϊτζάκης Μάνος ΡΕΘΥΜΝΟ BC
5. Βαμβουκάκης Γιάννης  ΗΡΑΚΛΕΙΟ
6. Παντουβάκης Γιάννης ΗΡΟΔΟΤΟΣ
7. Μαλλιαράκης Μιχάλης ΟΦΗ
8. Κουκιαδάκης Μιχάλης ΗΡΑΚΛΕΙΟ
9. Καψάλης Μιχάλης  ΗΡΑΚΛΕΙΟ
10.Περβολαράκης Μιχάλης ΗΡΟΔΟΤΟΣ
11.Ανδρουλιδάκης Γιάννης ΗΡΟΔΟΤΟΣ
12.Μπαζούκης Λευτέρης ΗΡΟΔΟΤΟΣ
13.Σταματάκης Κώστας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
14.Μπαγλάνης Στέλιος ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
15.Κουτρουμπάς Ορέστης ΑΟ ΚΥΔΩΝ

ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2003
1.Παγωνίδης Νίκος ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
2.Καρλής Μιχάλης  ΗΡΟΔΟΤΟΣ
3.Γκίζης Μάριος ΗΡΑΚΛΕΙΟ
4.Μερμίγκης Γιάννης  ΑΟ ΚΥΔΩΝ
5.Γεωργιάδης Θόδωρος ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ
6.Κρασανάκης Μάνος ΠΕΔΙΑΔΑ
7.Τσότρας Γιάννης ΟΦΗ












Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.