Το σχόλιο της Δευτέρας (11/12).


Του συνεργάτη μας "threepointer".

Την Πέμπτη 24 του Νοέμβρη είχαμε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην επάνοδο του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, σε μια φάση που η ομάδα είχε βρει ρυθμό και οι ξένοι της μαζί με τον Πρίντεζη ήταν οι πρωταγωνιστές μαζί πάντα με το πολυεργαλείο που λέγεται Παπανικολάου και η ομάδα προέλαυνε αήττητη στην Euroleague.

Είχαμε πει λοιπόν ότι ενδέχεται η επάνοδος του Βill του αποσυντονίσει-περιθωριοποιήσει εν μέρει, τους νεόφερτους Αμερικανούς Ρομπερτς και Τομπσον αλλά κυρίως τον Στρέρνιεκς ο οποίος αποτελεί μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας αλλά παίζει στην ίδια θέση με τον αρχηγό.

Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι έγινε στην πράξη και ενώ με τη Ρεάλ καθάρισε ο Πρίντεζης στο τέλος, με την ΑΕΚ ο ‘’Πρί’’ έλειπε στο τέλος λόγω τραυματισμού, ο Στέρλνιεκς ήταν στον πάγκο και ο ανέτοιμος Σπανούλης με απανωτά λάθη στα τελευταία λεπτά έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να αρπάξει τη νίκη και ταυτόχρονα έκλεισε κάθε παράθυρο ελπίδας για πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος, για την ομάδα του.

Ίσως ο Σφαιρόπουλος υπερκτίμησε την όποια ετοιμότητα του Σπανούλη, ίσως ο ίδιος ο παίκτης να επέμεινε να παίξει παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί η λύση στο πρόβλημα, από τον προπονητή του Ολυμπιακού, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα πάρει.

Πάντως η ήττα από την ΑΕΚ δεν ήταν από αυτές που λες ‘’εντός προγράμματος’’.
Και εν τέλει, ήρθε να μας επιβεβαιώσει, καθώς είχαμε εντοπίσει το θέμα, πάρα πολύ νωρίς.

Έτσι για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.