Παίδων Α' | Ηράκλειο- Ηρόδοτος 53-70 (pics).


Στα χαρτιά το παιχνίδι Ηράκλειο _ Ηρόδοτος ήταν ένα από τα σημαντικά παιχνίδια του παιδικού πρωταθλήματος, στην πράξη αποδείχτηκε ότι ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τον Ηρόδοτο να κυριαρχεί στα Δυο Αοράκια έναντι του Ηράκλειο και να παίρνει την νίκη με 53-70.

Η ομάδα της Μαρίας Γιαλούση δείχνει να έχει μπει για τα καλά στη νέα εποχή της , πανηγυρίζοντας τη 2η σερί νίκη της επί του αντιπάλου της και την 4η συνεχόμενη, με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, βρήκε ρυθμό στην επίθεση και πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, καταφέρνοντας να έχει απόσταση ασφαλείας και μάλιστα ευτύχησαν να πάρουν μία ευρεία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να διατηρείται στην κορυφαία θέση.

Φώτο: " Ευάγγελος Σταυρακάκης".

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α - Α.Ο.Ν.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ 53-70 
Δεκάλεπτα: 17-21,24-39 (ημ.),37-49,53-70.
Ηράκλειο (Καρκανάκης Σ.):Κουνετάκης , Νταης ,Περαντωνάκης 6(2),Ματθαιάκης ,Ηλιάκης 2,Γκύζης ,Κουκιαδάκης 8, Βασιλάκης10,Ινιωτάκης 4,Βαμβουκάκης 17,Βογιατζακης, Καψάλης 6.
Ηρόδοτος(Γιαλούση Μ.) : Παντουβάκης 20(1), Ανδρουλιδάκης 2, Μπαζούκης Μ. 2,Μπαζούκης Λ. 11,Κοπιδάκης 2,Καρλής 7, ,Περβολαράκης 6,Βαράκλας 8,Χατζηνικολάου 8,Αναστασάκης ,Δημητρουλάκης 2,Μήτσιας 2.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.