Την Τετάρτη 13/12 οι εκλογές του ΣΥΚΚΑΚ.



Την Τετάρτη 18:00,θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης στην αίθουσα  συνεδριάσεων των γραφείων της ΕΚΑΣΚ.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφερει:
"Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ των γραφείων της Ε.Κ.Α.Σ.Κ. (Σπ. Μουστακλή, Λίντο).

Θεματα Γ.Σ.:
1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γεν. Συνέλευσης
2) Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός
3) Αξιολογήσεις μελών
4) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής .
5) Αρχιερεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
6) Λοιπά θέματα

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές , με αποστολή σχετικού mail στο sykkak@yahoo.gr, μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της Γ.Σ .

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους στα μητρώα του Συνδέσμου , είναι μόνιμοι
κάτοικοι Κρήτης και είναι ταμειακά εντάξει.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η τακτική Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο , την ίδια ημερομηνία, στις 19.00 .

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη ώστε μέσα από την συμμετοχή και τον διάλογο με θέσεις και προτάσεις να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για το Σύνδεσμό μας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.