"Ζορίστηκε" ο Εργοτέλης με τους Ν.Ηράκλειο.


Στην Ανδρών ΕΚΑΣΚ, για την  8η αγωνιστική , ο Εργοτέλης σε ένα ματς "ετοιμότητας", χωρίς βαθμολογικά οφέλη, τα'χρειάστηκε"απέναντι στους Νέους Ηράκλειο, που με τους Μάριο Πρωτογεράκη, Στάθη Παπαδάκη στην σύνθεσή του, έβαλε δύσκολα στους πρωτοπόρους, που είδαν αυτήν την αγωνιστική, τις...άλλες ομάδες να διευκολύνουν το έργο του.

Το κυρίαρχο καρέ νεαρών παικτών των "κιτρινόμαυρων", (Σκανδαλάκης-Χασάπης-Δαπουλάκης, αλλά και Δόσπρας) ήταν αυτό που με ενέργεια οδηγούσε τον Εργοτέλη , αλλά οι "πιτσιρικάδες" του Καρκανάκη, εκτός από ταλέντο έδειξαν και χαρακτήρα, και οι δυο "άνδρες" μαζί με τον Κίτσο-Καλυβιανάκη, έφτασαν το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού, με τον Εργοτέλη να παίρνει την νίκη και να μοιράζεται τις εντυπώσεις με τον χθεσινό αντίπαλό του.

Από τον Εργοτέλη απουσίαζαν οι έμπειροι Κοψέλλης-Βερτούδος και ο νεαρός Νησωτάκης, ενώ η διαιτησία , άφησε και τις δυο ομάδες με παράπονα.

Γ.Σ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΝΕΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 75-69
Δεκάλεπτα: 26-16, 49-39 (ημ.), 59-49, 75-69

Εργοτέλης (Γ.Βισκαδουράκης): Ομηρόλης 4, Αθανασιάδης 5, Καραταράκης, Καλλοτεράκης 6, Δαπουλάκης 13 (2), Χασάπης 14, Μανιαδής, Αναστασάκης 2, Δόσπρας 12, Σκανδαλάκης 16, Αμπαδιωτάκης 3.
Ν. Ηράκλειο ( Σ.Καρκανάκης): Γεωργόπουλος 2, Γουμενάκης 6, Καλλέργης 1, Μαραγκουδάκης 9, Πρωτογεράκης 13, Βιδάκης, Στιβακτάκης 2, Κίτσος-Καλυβιανάκης Ι. 11, Μηλαθιανάκης 8 (1), Παπαδάκης 16 (2), Σπυριδάκης, Βαρβεράκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.