H γιορτή αθλητισµού στη µνήµη του Γιώργου Σηφάκη - Έτοιμος για το κύπελλο ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο.


Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟ στήριξε την γιορτή αθλητισµού 2017 στη µνήµη του πρωταθλητή ποδηλασίας ΑµεΑ, Γιώργου Σηφάκη, ενω είναι πανέτοιμος για την πρώτη του υποχρέωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου με τον Αρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
"Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟ στήριξε την «γιορτή αθλητισµού 2017 στη µνήµη του πρωταθλητή ποδηλασίας ΑµεΑ, Γιώργου Σηφάκη» που πραγµατοποιήθηκε σήµερα, Παρασκευή, 24.11.17 στο Νέο Κλειστό Γυµναστήριο 2 Αοράκια. 
Η οµάδα µπάσκετ µε αµαξίδιο του ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ συµµετείχε στην εκδήλωση µε αγώνα επίδειξης (οικογενειακό διπλό).

H εκδήλωση ξεκίνησε µε την οµιλία των κ. Λιονάκη και Μαράκη, πρόεδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχηµάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α). Στη συνεχεία εγινε παρουσίαση των 7 ολυµπιακών και παραολυµπιακών αθληµάτων (µπάσκετ µε αναπηρικά αµαξίδια, µπότσια, πάλη, πινγκ-πονγκ, ποδηλασία, ταεκβοντό, τένις). Στο τέλος οι µικροί µας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιµάσουν στην πράξη όλα αθλήµατα.

To παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο µεσσαρίτης παρολυµπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδακης.

Σκοπός της καθιερωµένης πλέον γιορτής είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω στο θέµα των τροχαίων ατυχηµάτων και η διάδοση της αξίας του αθλητισµού κάτι το οποίο έχει επιτευχτεί στο µεγάλο βαθµό!
Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, τους φορείς που συµµετείχαν, αλλά και όλους όσους υποστήριξαν –ηθικά και υλικά- την εκδήλωση. "

Δελτίο Τύπου Για την προημιτελική φαση του κυπέλλου της ΟΣΕΚΑ
Η ομάδα μας θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα αντιμετωπίσει σε μονό νοκ άουτ παιχνίδι τον ισχυρό Άρη για την προημιτελική φάση του κυπέλλου! 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ώρα 13:30 στο κλειστό ΕΑΚ της Σταυρούπολης. Η ομάδα μας , έπειτα απο την προετοιμασία της για το θεσμό, αισθάνεται έτοιμη για το δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσει να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διεκδικώντας όποιες πιθανότητες της αναλογούν.
Απο την αποστολή της ομάδας μας θα απουσιάζει ο Χουρδάκης , όπου και θα μείνει στο Ηράκλειο λόγω τραυματισμού.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.