Το σχόλιο της Πέμπτης .


Του συνεργάτη μας "threepointer".Λόγω τεχνικού προβλήματος αναρτάτε σήμερα (25/11).

Μετά την νίκη -στο νήμα -του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, φαίνεται πως η ομάδα αποκατέστησε την ηρεμία στις τάξεις της και ομάδες σαν την Αρμάνι τις κερδίζει με το μέταλλό του.
Οι ξένοι του αποτελούν πια βασικό πυλώνα και οι αυξημένες αρμοδιότητες-ευθύνες που τους σωστά και αναγκαστικά τους έδωσε ο Σφαιρόπουλος, τους έλυσαν τα πόδια(χέρια).
Δεν μπορείς όμως να πεις ότι τα πράγματα βρήκαν τη σειρά τους και έτσι θα πορευτεί στο εξής η ομάδα, γιατί όταν έρθει ο Βill, οι αρμοδιότητες αυτές θα περιοριστούν για χάρη του αρχηγού και ξανά οι πρωταγωνιστές, ίσως αναγκαστούν να παίζουν το ρόλο του ρολίστα. 
Εδώ είναι το νέο στοίχημα του καθόλα άξιου προπονητή του Ολυμπιακού, να ξαναφτιάξει πάλι το πάζλ, ξεπερνώντας τις όποιες αναταράξεις θα φέρει η επιστροφή του Σπανούλη και να φέρει πάλι το καράβι στα ίσα.
Ετσι είναι με αυτούς τους μεγάλους παίκτες.
Ζείς και πεθαίνεις μαζί τους.
Μεγάλο ματς την Παρασκευή αυτό του ΠΑΟ με ΡΕΑΛ και φυσικά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση του μεγάλου μικρού του ευρωπαικού μπάσκετ, Λούκα Ντόνσιτς κυρίως από το Θανάση.
Ο Θανάσης είναι βέβαιο ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Αρκεί να μην μπλέξει με τα φάουλ νωρίς και να παίξει έξυπνα.
Αν μη τι άλλο, το ενδιαφέρον είναι στα ύψη.
Στο δε ΝΒΑ, τρομερό ενδιαφέρον επίσης, με το Westbrook να καταπίνει σαν μύγες τους πιό soft Durant και Curry.
West beast.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.