Ανακοίνωση Συνδέσμου προπονητών Κρήτης.


Το τοπικό γραφείο του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών Καλαθοσφαίρισης με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ , περιόδου 17-18 και αφού ευχηθεί σε όλους τους συναδέλφους προπονητές υγεία, ψυχική και σωματική δύναμη για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει, επισημαίνει:

"Το Τ.Γ.ΣΕΠΚ Κρήτης επανέρχεται με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ , περιόδου 17-18 και αφού ευχηθεί σε όλους τους συναδέλφους προπονητές υγεία, ψυχική και σωματική δύναμη για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει, υπενθυμίζει και τονίζει τα εξής:
α) Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ανανέωση του ΔΤΠ (Δελτίο Ταυτότητας Προπονητή) το οποίο ως γνωστό κατατίθεται στη γραμματεία μαζί με τα δελτία των αθλητών πριν από κάθε αγώνα .
β) Η έκδοση του ΔΤΠ γίνεται από τον ΣΕΠΚ (αρθρο 4 παρ3 ΥΑ 11671/18-3-2005)για κάθε προπονητή ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου.. (Η κατάθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος χωρίς ΔΤΠ δεν είναι σύννομη .
γ) Ανεξάρτητα από την έκδοση του ΔΤΠ οφείλουμε να ενισχύσουμε τον κεντρικό ΣΕΠΚ με την ετήσια συνδρομή μας ώστε να έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει την προσπάθεια της ενημέρωσης , επιμόρφωσης και αναβάθμισης του Έλληνα Προπονητή Καλαθοσφαίρισης.
   Συμβουλεύουμε τους συναδέλφους να πιέσουν τα σωματεία τους να εφαρμόσουν απόλυτα τη Γενική προκήρυξη πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ και ειδικότερα το άρθρο 14 , προστατεύοντας έτσι το επάγγελμά μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Σχολές προπονητών θεωρούμε ότι θα λειτουργήσουν εντος του 2018 για όλες τις κατηγορίες. Αναφορικά με την Κρήτη προσπάθεια γίνεται να λειτουργήσει σχολή Γ κατηγορίας.
    Όσοι συνάδελφοι , κάτοχοι Διπλώματος Γ’ κατηγορίας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα για το Δίπλωμα Β’ κατηγοριας πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να καταθέσουν μεταξύ άλλων ΚΑΙ νόμιμο συμβόλαιο ενός τουλάχιστο έτους. Συμβόλαιο άλλωστε σύμφωνα με το νόμο πρέπει να συνάπτουν όλοι οι προπονητές , κατοχυρώνοντας έτσι τα συμφέροντα και την εργασία τους".

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  ΣΑΣ 


Τ.Γ. ΣΕΠΚ ΚΡΗΤΗΣ

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.