"Κοίταξε" στα μάτια το Μοσχάτο ο ΟΑΧ.


Πρώτη ήττα από τον ΟΑΧ, αλλά συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις (μετά τη σπουδαία νίκη της πρεμιέρας)  για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων, που γνώρισε την ήττα στο κλειστό του Μοσχάτου από την τοπική Ελευθερία με σκορ 48-41 στην 2η στροφή της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου, παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική, κάνοντας αισθητή την παρουσία της σε όλο το ματς και διεκδικούσε την νίκη μέχρι τ'έλους, ωστόσο έχασε στις λεπτομέρειες.

Στο σχόλιό του για το παιχνίδι, ο Μιχ. Κασικτσόγλου τονίζει τα εξής: 
«Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια. Μας μένει μια πίκρα γιατί στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. 
Τώρα θα ξεκουραστούμε και από αύριο πια θα ασχοληθούμε με το ματς απέναντι στο Ζωγράφου που για μας έχει τεράστια σημασία. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου για την πολύ καλή φιλοξενία».

Ελευθερία Μοσχάτου-Ο.Α. Χανίων  48-41
Δεκάλεπτα: 13-18, 20-20 (ημ.), 36-33, 48-41

Ελευθερία Μοσχάτου (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου): Κακλέα 15 (3) Τζουγκράκη 5, Χελιώτη 2, Μίχου 11 (1), Ζαχαράκη 2, Σπαθάρη 4, Ξεπαπαδέα 6, Καρανάσιου 2, Κρίτσαλου 1, Καλάγια, Μπάμπη, Ορφανού,
Ο.Α. Χανίων (Μιχάλης Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη, Σκουμπάκη, Παπαμαρκάκη, Κασωμένου 2, Ακρίβου 5 (1), Κουφογιάννη 10 (1), Σκορδυλάκη, Καζαντζή 13 (2), Ψυχογιού 11, Φραντζεσκάκη, Δασκουλίδου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.