Ολοκληρώνει με Αετούς Κρήτης, την σαιζόν ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο.



Το τελευταίο του παιχνίδι στα πλαίσια της 10η και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ , δίνει στα Χανιά με τους Αετούς Κρήτης ΑΣΚΑ Ηράκλειο και θέλει να ολοκληρώσει την ήδη επιτυχημένη χρονιά, στην "παρθενική του " παρουσία , με επιτυχία.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

"Η ομάδα μας ΑΣΚΑ Ηράκλειο στα πλαίσια της 10η και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ ,αντιμετωπίζει την ομάδα των Αετών Κρήτης την Κυριακή 4 Ιουνίου στα Χανιά στο Κλειστό γυμναστήριο Σούδας , στις 5μμ (το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε λόγω του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου στην Αθήνα).

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο δίνει το τελευταίο του παιχνίδι και θέλει να κλείσει με επιτυχία την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα απέναντι σε ένα δύσκολο όμιλο.

Μία συμμετοχή που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις ομάδες του ομίλου κάνοντας δυνατή προσπάθεια να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.