Ο Π.Καλαϊτζάκης ντεμπούτο στα πλέι οφ της Basket League.



Συνεχίζει να γράφει ιστορία και να βάζει τις δικές του "πινελιές" στην Stoiximan.gr Basket League, με την φανέλα του Αρη, ο 18χρονος Κρητικός, που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ηράκλειο, Παναγιώτη Καλαϊτζάκης.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης, αγωνίστηκε 5:20'  στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα πλει οφ,  πραγματοποιώντας το πρώτο παιχνίδι της καριέρας του, στην τελικη φάση.

Η ομάδα του Άρη πήγε στην Αθήνα με αρκετές απουσίες με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Δημήτρη Πρίφτη. 

O εξαιρετικά ταλαντούχος γκαρντ στον χρόνο συμμετοχής που πήρε, είχε μια προσπάθεια για δίποντο χωρίς να σκοράρει, μαζεύοντας δύο ριμπάουντ . 

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο δίδυμος αδερφός του Γιώργος ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, μαζί τους γονείς του ώστε να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο τον Παναγιώτη,ενώ ο πατέρας του Βαγγέλης, όπως είναι γνωστό είχε αγωνιστεί στην ΓΕΗ και το Ηράκλειο.

Ο Παναγιώτης στην κανονική περίοδο έχει αγωνιστεί στην  αναμέτρηση με την Κύμη  (0.52"), όπου είχε πετύχει και τους πρώτους του πόντους (2) στο πρωτάθλημα με 1/1.

Ο "κιτρινόμαυρος" αθλητής όπως είναι γνωστό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με του Θεσσαλονικείς τον  Ιανουάριο του 2017.

Το μέλλον των Παναγιώτη και Γιώργου Καλαϊτζάκη, δείχνει να είναι ευοίωνο καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε του χρόνου και δυο αθλητές θα αποτελούν την "τρίτη" λύση στην περιφέρεια των ομάδων τους.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.