Ευχές για καλή ανάρρωση, στον Γ.Δαπουλάκη, από τους συμπαίκτες του και τον Ηρόδοτο.



Σε επέμβαση αποκατάστασης στο γόνατο υποβλήθηκε, ο αθλητής της παιδικής ομάδας του Ηροδότου Γιώργος Δαπουλάκης, που είδε την ατυχία να του χτυπά, για δεύτερη φορά την "πόρτα" σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά κι αυτός όπως και οι συμπαίκτες του που τον στηρίζουν, δεν το βάζει κάτω.

οι συμπαίκτες του, οι οποίοι τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο , συνειδητοποιούν ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή και δη στην καριέρα ενός αθλητή, ανεβάζοντας μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία στα social media.  

Η βασική προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η υγεία και αυτό το συνειδητοποιεί κάποιος πολύ πιο έντονα όταν στο κρεβάτι του πόνου, με ένα χειρουργημένο γόνατο, βρίσκονται άνθρωποι με τον οποίους "αναπνέει" καθημερινά τον ίδιο αέρα, αποδεικνύοντας ότι αν μη τι άλλο η ομάδα παραμένει μια μεγάλη οικογένεια..... 

Τη στήριξή της στον Γιώργο Δαπουλάκη  δείχνει σε κάθε ευκαιρία και η οικογένεια του Ηροδότου, η οποία έβγαλε και την σχετική ανακοίνωση.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.