RUN GREECE | Τελευταίες εγγραφές για την μεγάλη αθλητική γιορτή!



RUN GREECE Ηράκλειο, η ξεχωριστή ημέρα εφτασε, ημέρα χαράς, μαζικής συμμετοχής δρομέων, εθελοντών και θεατών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά με στόχο να ξεπεράσουν τις 4.805 και να αποτελέσουν ρεκόρ εγγραφών για όλους τους αγώνες RUN GREECE στην Ελλάδα από το 2013.

Ήδη οι εγγραφές έφτασαν τις 4.000 και με μαζικές συμμετοχές από υπηρεσίες, φορείς, κοινωνικές ομάδες και μεμονωμένους πολίτες, το Ηράκλειο και η Κρήτη μπορεί να γίνουν ο αγώνας με ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Όπως κάθε χρόνο τις τελευταίες ημέρες κάνουν την εγγραφή του ένας μεγάλος αριθμός πολιτών, έτσι και φέτος προβλέπεται πραγματική κοσμοσυρροή στο Παγκρήτιο στάδιο από την Παρασκευή 28 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο το βράδυ.

► Για την απρόσκοπτη και ασφαλή συμμετοχή των χιλιάδων δρομέων, αλλά και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών και επισκεπτών της πόλης, την Κυριακή 30 Απριλίου από ώρα 07.00 το πρωί μέχρι και 14.00, θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος της διαδρομής και εκτροπές – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που περιβάλουν τη διαδρομή.

Επίσης την Κυριακή το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ θα τροποποίηση τις διαδρομές των λεωφορείων από 07.00 μέχρι 14.00.

Ο Εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου θα έχει ειδικές τιμές στα περισσότερα καταστήματα, για τους δρομείς και συνοδούς τους.

Με 50% έκπτωση από τις Μινωικές γραμμές θα ταξιδέψουν οι δρομείς που θα έλθουν στο Ηράκλειο για τους αγώνες και με ειδικές τιμές σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία, συνδυάζοντας τη συμμετοχή τους με ένα εκδρομικό τριήμερο στο Ηράκλειο.

Ο σύνδεσμος τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης θα διαθέσει λεωφορεία που θα μεταφέρουν του δρομείς και θεατές από το πάρκινγκ του Δημοτικού γυμναστηρίου στις Πατέλες – οικόπεδο Λυδάκη (Λαϊκή αγορά Σαββάτου) προς την πλατεία Ελευθερίας. 

Ώρες αναχώρησης 08.30 – 09.30 – 10.30.

Εθελοντικές οργανώσεις που συμμετέχουν και στηρίζουν το RUN GREECE- Σώμα Σαμαρειτών – διασωστών και ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

- Ελληνική ομάδα διάσωσης 
- Προτέκτα
- Off Road Ckub Ηρακλείου
- Ομάδα εθελοντών του τμήματος εργοθεραπείας από το 3 ο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ
- Κ Α.Π.Η. «Τάλως» Δήμου Ηρακλείου
- Κριτές στίβου Ηρακλείου
- ΚΕ.Θ.Ε.Α. Αριάδνη
- Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου και Chopper Club

► «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ RUN GREECE – ΩΡΑ 10.00

► ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

► ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (09.00 – 14.00 ΚΑΙ 17.00 – 20.00) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (09.00 – 14.00)

► ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΕΣ 18.00 – 21.00 ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΚΟ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

► ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (17.00 – 20.00) ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00 – 20.00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

► ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4 ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ (07.00 – 14.00)

► ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

► ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΟΓΕΩ ΩΡΑ 18.00

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.