Ξεχωριστό φιλικό εν όψει Δειλινού για τον ΑΟΚ Χανίων.



Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς  η προετοιμασία του ΑΟΚ Χανιά, για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Δειλινό (05/03, 18:00).

Στην εβδομαδιαία προετοιμασία το πρόγραμμα περιλάμβανε οικογενειακό διπλό ανάμεσα στους "έχοντες" και "μη έχοντες" δελτίο, από το οποίο απουσίαζε λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων ο Ματθαίος Γκιούλης.

Την Τετάρτη (01/03) ο ΑΟΚ Χανιά αγωνιζόμενος κυρίως με τους αθλητές που δεν έχουν δελτίο έδωσε φιλικό παιχνίδι στην Αμερικάνικη Βάση.

Η ενημέρωση του ΑΟΚ για την προπόνηση της Παρασκευής αναφέρει τα εξής:

Θετικά ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Α.Ο.Κ.Χανιά, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με το Δειλινό που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. Ο Βουρβαχάκης που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, δείχνει να το ξεπερνά και θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Ροδά.

Στον ΑΟΚ Χανιά που ολοκληρώνει με χαλαρή προπόνηση, το Σάββατο (4/3) την προετοιμασία του, επικρατεί σοβαρότητα και σημαντικό κίνητρο για να πάρει η ομάδα την νίκη επί του Δειλινού που θα της εξασφαλίσει την είσοδο στην τετράδα των play off.

To παιχνίδι με το Δειλινό είναι προγραμματισμένο την Κυριακή στις 18:00, στο κλειστό Κλαδισού.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.