Δοκιμασία με τον πρωτοπόρο για το Ηράκλειο. Άφαντος ο Πάνου.



Αντιμέτωπος με  τον πρωτοπόρο Πανιώνιο  στην Νέα Σμύρνη  θα βρεθεί το Ηράκλειο στην προγραμματισμένη  20η αγωνιστική της Α2, έχοντας εξ αρχής δύσκολο έργο.

Η ομάδα του Βισκαδουράκη ταξίδεψε χθες και θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου , ενώ  ήρθε και η ξαφνική αποχώρηση του Σπύρου Πάνου από την ομάδα.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι τις τελευταίες δύο μέρες ο παίκτης...εξαφανίστηκε ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει μαζέψει τα πράγματα του από τα αποδυτήρια της ομάδας!

Η Κρητική ομάδα εμφανίζεται δυσαρεστημένη και από τον χειρισμό του ατζέντη του παίκτη αλλά και από τον ίδιο τον αθλητή, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Με τους Τσερκιτζόγλου και Πάνου εκτός και τους  Πετράκη, Παπαδάκη, χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι (όμως θα βρεθούν κανονικά στην αποστολή), το Ηράκλειο σ ένα ακόμα ακόμα ένα παιχνίδι φέτος θα είναι ελλιπής.

Ο Πανιώνιος έχει μόλις μια ήττα στα 19 ματς της Α2 φιγουράρει στην κορυφή και είναι φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης που οδηγεί απ'ευθείας στην Α1. 

Να θυμίσουμε ότι οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων έχουν προϊστορία με πάθος και ένταση, καθώς  οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι στην Β' Εθνική σε δύο αγώνες αξέχαστους. 

Στο περσινό ματς της Νέας Σμύρνης οι Κρητικοί είχαν σοβαρά παράπονα από την φιλοξενία των Νεοσμυρνιωτών, σ ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών με τους γηπεδούχους να δηλώνουν στην κατάσταση "φουσκωτούς". 

Όπως, αρκετά νεύρα είχε και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Δύο Αοράκια, με τον τότε προπονητή του Ηράκλειο, Βασίλη Ράλλη να έχει έντονη λογομαχία μετά την ήττα των Κρητικών(67-80) με τον αθλητή του Πανιωνίου, Νίκο Μίχαλο.

Νικολακόπουλος: «Από εμάς εξαρτάται το παιχνίδι με το Ηράκλειο»

Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Ηράκλειο (4/3, 17:00) και ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα, η οποία δεν θα έχει στη δωδεκάδα της τον τραυματία Μιχάλη Πελεκάνο.

Το Ηράκλειο μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι ένας αντίπαλος που χρειάζεται προσοχή και αυτό το αντιλαμβάνονται στον Πανιώνιο, όσον αφορά την αυριανή (4/3, 5μ.μ.) αναμέτρηση στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

«Το παιχνίδι με το Ηράκλειο είναι εντός έδρας και εξαρτάται από το πρόσωπο που θα δείξουμε εμείς. 

Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει κοντά μας το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη» εξηγεί ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος και προσθέτει: «Θα εξαρτηθεί από τη δική μας αντίδραση το παιχνίδι. 

Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά, να παίξουμε καλή άμυνα και μέσα από την άμυνα να βάλουμε τις βάσεις για να φτάσουμε στη νίκη».

Ο Νίκος Οικονόμου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μιχάλη Πελεκάνο στο σημερινό (4/3) παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με το Παγκράτι.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.