Κ.Βαρδαβάς | "Τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου, το Εργασιακό μπάσκετ του ΔΟΠΑΦΜΑΗ".



Σε επιστολή που λάβαμε σαν  "Αθλητές, Εργαζόμενοι και λάτρεις του Μπάσκετ", (ανώνυμα βέβαια), μας ρωτούν αν γνωρίζουμε γιατί δεν έχει ξεκινήσει το Εργασιακό μπασκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ (όπως αναφέρουν), "έχουμε πληρώσει τη συμμετοχή μας 15.000 ευρώ", ενώ θέτουν ερωτήματα όπως: "Κακοδιαχείριση; Ανικανότητα ; Γιατί Κύριοι δεν ξεκινάτε; Ποιος διαχειρίζεται τα χρήματα; Γιατί χρωστάτε από πέρυσι στους ιατρούς ;.

Όλα αυτά τα ζητήματα τα θέσαμε στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Κώστα Βαρδαβά, ο οποίος μας ανέφερε:

"Ο νόμος περί πληρωμών άλλαξε ξαφνικά πέρυσι στην μέση της σαιζόν του περασμένου Εργασιακού και προσπαθήσαμε το συντομότερο , να προσαρμοστούμε προκειμένου να μπορούμε να πληρώσουμε όσες οφειλές είχαν μείνει (γιατρούς), γιατί σύμφωνα με αυτόν τον νόμο υπάρχει αρκετά μεγάλη διαδικασία.

Με το θέμα των περυσινών πληρωμών το θέμα ολοκληρώθηκε.

Για το φετινό Εργασιακό, που απαιτεί εξ ίσου μεγάλη διαδικασία, έχουν βγει οι προκηρύξεις, έχουν αναρτηθεί στην διαύγεια, έχουν πάει και εγκριθεί από την περιφέρεια και το μόνο που απομένει είναι να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα οι εμπλεκόμενοι φορείς (διαιτητές, κριτές , ιατροί), ατομικά για τον καθένα για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Τα έχουμε ζητήσει μέχρι τις 21 Μαρτίου, και όταν μας τα φέρουν θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Είναι εκτέλεση,  Δημόσιο Έργου. 

Πιστεύω ότι Μαρτίου, αρχές Απριλίου θα ξεκινήσει το Εργασιακό μπάσκετ.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω , ότι θα μπορούσαμε να το ξεκινήσουμε όπως οι άλλοι Νομοί, αν αναθέταμε και μεταθετόταν στις ομάδες το κόστος αυτό, το οποίο είναι πολλαπλάσιο, της συμμετοχής που έχουν δώσει οι ομάδες..

Στόχος μας είναι ο Δημοτικός αθλητισμός, σε κλειστά που παρέχουν όλες τις προϋποθέσεις, σωστής εκτέλεσης αγώνα  και να μην πέφτει το οικονομικό  βάρος στον κάθε Εργαζόμενο.

Εδω αξίζει να αναφερθεί ότι όλα αυτά τα ζητήματα ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και τα περισσότερα σωματεία και οι φορείς είναι γνώστες των θεμάτων αυτών .

Για όσους δεν ήταν εκεί και δεν ενημερώθηκαν , λυπάμαι."


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.