Η αυταπάρνηση του Κ.Σταμάτη."Αξίζει τον σεβασμό" , δηλώνει ο Γιαννουλάκης.


Είναι από τους αθλητές, που πρώτα κάνουν αυτό που αγαπάνε και μετά έπονται τα υπόλοιπα αγαθά.Ο λόγος για τον Κώστα Σταμάτη ο οποίος εδώ και καιρό έσφιξε τα δόντια , μόνο μόνο για να στηρίξει εμπράκτως την προσπάθεια του Εργοτέλη, προκειμένου  να πετύχει τους στόχους του. 

Ο  έμπειρος γκαρντ, που με το αξιόπιστο σουτ που διαθέτει, έβγαλε πολλές φορές "τα κάστανα απ την φωτιά",  ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα  από ένα οστικό οίδημα, το οποίο δεν του επέτρεπε συμμετέχει σε όλο το προπονητικό πρόγραμμα του Γιώργου Μακράκη.

Παρ όλα αυτά με αυταπάρνηση έθετε εαυτόν στις υπηρεσίες της ομάδας,  μέχρι τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Τρίτωνα που στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο.

Ως αποτέλεσμα  ζήτησε από την ομάδα να μην αγωνίζεται πλέον μέχρι ν’ αποθεραπευτεί (καθώς θα επιβαρυνθεί με σοβαρότερες συνέπειες) και πάρθηκε η απόφαση να μείνει  στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπείες

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο χρόνος αποθεραπείας είναι περίπου έξι εβδομάδες,  όπερ  σημαίνει ότι χάνει τα περισσότερα παιχνίδια του Εργοτέλη .

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, Βαγγέλης Γιαννουλάκης, με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο facebook… αναφέρει για τον Σταμάτη πως ο έμπειρος γκαρντ, δίνει  μαθήματα ήθους, επιμονής & αυταπάρνησης σε εποχές που όλοι αναζητούν τα εύκολα:

"Δυο βράδια μετά (σ.σ χθες),από ένα αγώνα και μια κατηγορία ίσως που χάθηκε στην δεύτερη παράταση νιώθω την ανάγκη να πω μπράβο στα παιδιά της ομάδας μικρά & μεγάλα που ήταν στο γήπεδο την Κυριακή και έδωσαν την μεγάλη προσπάθεια για την νίκη της ομάδας. 

Θέλω να πω μονάχα ότι αξίζει τεράστιο σεβασμό η παρουσία του Κώστα Σταμάτη, ο οποίος παρά τον σοβαρό τραυματισμό του εδώ και μήνες σφίγγει τα δόντια και προσπαθεί για την ομαδοποιήσει το άθλημα και την φανέλα του Εργοτέλη με το παραπάνω δίνοντας μαθήματα ήθους, επιμονής & αυταπάρνησης σε εποχές που όλοι αναζητούν τα εύκολα. 

Γρήγορα να είσαι και πάλι γερός Κωστάρα κι έχεις πολλά τρίποντα κρυμμένα στην ψυχή σου ακόμη παλικάρι!".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.