Νεανίδων | Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε ο Πλατανιάς.



Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το παγκρήτιο πρωτάθλημα νεανίδων η Αθλητική Ένωση Πλατανιά πανηγύρισε την πρώτη της νίκη εντός αγωνιστικού χώρου, κερδίζοντας μέσα στο Ρέθυμνο το Αρκάδι με 46-45, για την 9η αγωνιστική, βάζοντας κυριολεκτικά "φωτιά" στο πρωτάθλημα. 

H ήττα των γηπεδούχων άλλαξε και τα δεδομένα για τον τίτλο, αφού πλέον δεν υπάρχει περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην κορυφή, με την ομάδα του Ρεθύμνου να θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική στην Αλικαρνασσό επί του Ηροδότου για ν' αναδειχθεί πρωταθλήτρια, ενώ σε αντίθετη περίπτωση και εφ' όσον ο ΟΦΗ κερδίσει στον Ταυρωνίτη την Α.Ε. Πλατανιά, η πρωτιά θα κριθεί στη διαφορά των συνολικών πόντων των ομάδων του Ηρακλείου (στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν από μια νίκη με διαφορά τριών πόντων), στην οποία μέχρι τώρα υπερτερεί (με +14) ο Ηρόδοτος. 


Αρκάδι-Α.Ε. Πλατανιά 45-46 
(Από "Εφ. Χανιώτικα Νέα").Ντέρμπι καθ' όλη της διάρκειά της ήταν η αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν “χέρι χέρι” στο σκορ. 

Τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη η Μακριδάκη με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αφού στον ελάχιστο χρόνο που απέμεινε οι γηπεδούχες δεν “βρήκαν στόχο” στο σουτ που επιχείρησαν. 

Δεκάλεπτα: 12-12, 22-26 (ημ.), 37-35, 45-46.

Α.Ε. Πλατανιά (Εμμ. Σταματάκης): Μ. Γουμενάκη 9 (1), Αν. Γουμενάκη 12 (2), Γιαλούση, Μακριδάκη 7 (1), Ζ. Καρδαμάκη 8, Μαρκουλάκη, Σταματάκη 4, Ι. Καρδαμάκη 4, Λυδ. Περογιάννη 2. 

*ΟΦΗ-ΟΑΧ 20-0  α.α (η χανιώτικη ομάδα παραιτήθηκε από τον αγώνα αυτό).

Τα αποτελέσματα και η επόμενη (τελευταία) αγωνιστική:

Η βαθμολογία:








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.