Παίδων | Ποιες ομάδες στο δρόμο του Κύδωνα στο Πανελλήνιο.Συγχαρητήρια ΑΟΚ.


Ο Κύδων Χανίων, είναι η πρώτη ομάδα στην Κρήτη που κατέκτησε τον τίτλο , θα συναντήσει  δυνατούς αντίπαλους  στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στις 17 Απριλίου στην Αθήνα.

Ο Γ.Α.Σ. Ιαλυσός  ένα εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν οι παίδες του Στέλιου Καρκανάκη, στον γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Αθήνα, αν θέλουν να περάσουν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

Στις Κυκλάδες το φάιναλ-φορ των παίδων πρόκειται να διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου, ενώ ούτε η Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. έχει αναδείξει ακόμη τον πρωταθλητή της. 

Όσον αφορά στα νησιά, στον πρώτο αγώνα μπαράζ ο Αίολος Μυτιλήνης κέρδισε στη Σάμο την Αναγέννηση με 40-39. 

Το προσεχές Σάββατο ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Σάμου και τη Δευτέρα ο Αίολος Μυτιλήνης τον Β.Α.Ο.Λ.

Συγχαρητήρια ΑΟΚ σε παιδικό Κύδωνα.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟΚ Χανιά συγχαίρει τα παιδιά του Κύδωνα Χανίων για την κατάκτηση του Παγκρητίου πρωταθλήματος μπάσκετ στην κατηγορία Παίδων.


Παράλληλα υπάρχουν οι ευχές για τους αγώνες που θα δώσουν οι Παίδες του Κύδωνα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση του ΑΟΚ:

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά συγχαίρει τα παιδιά του Κύδωνα Χανίων για την εξαιρετική τους προσπάθεια και την κατάκτηση του Παγκρητίου πρωταθλήματος μπάσκετ στην κατηγορία των Παίδων.

Ευχόμαστε στα παιδιά του Κύδωνα Χανίων καλή επιτυχία στους αγώνες που θα δώσουν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στο μπάσκετ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.