ΕΚΑΣΚ | Ποινή 30 ημερών σε Παπαδογιαννάκη, επίπληξη στον ΑΟΚ.



Μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ και  αφού έλαβε υπόψη της, τα Φ.Α., τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών καθώς και την έγγραφη απολογία των υπευθύνων,το ΔΣ της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με τα αντίστοιχα άρθρα των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., να επιβάλει ποινές στο Σωματείο του ΑΟΚ Χανίων και του προπονητή της Ακαδημίας Ρεθύμνου Γιώργου Παπαδογιαννάκη.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΕΚΑΣΚ:

«Προς: ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ

το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α., τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών καθώς και την έγγραφη απολογία σας, για τον αγώνα ανδρών AOK XANIA - ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ (22-1-2017) αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 85 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., να επιβάλει στο σωματείο σας την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Προς: ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α. και τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών για τον αγώνα ανδρών ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ- ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ (22-1-2017) αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 83 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., να επιβάλει στον προπονητή του σωματείου σας κ. Παπαδογιαννάκη Γ., την ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του, για τριάντα (30) ημέρες».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.