Παίρνει κρίσιμη νίκη στα χαρτιά το Αρκάδι.


Όπως ενημέρωσε η ομάδα των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς την ΕΟΚ,  δεν πρόκειται να κατεβεί στο Ρέθυμνο να αγωνιστεί με το Αρκάδι στο ματς για την 17η αγωνιστική της Α2 Νότου γυναικών, κι έτσι η ομάδα του Κώστα Πλευράκη, παίρνει στα χαρτιά το παιχνίδι με σκορ 20-0.

Η ανακοίνωσε της ΕΟΚ:  

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς στον αγώνα Ο.Κ.Α. Αρκάδι Ρεθ. - Α.Ο. Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς της 26/02/2017 για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Ο.Κ.Α. Αρκάδι Ρεθύμνου με σκορ 20 - 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών το Σωματείο ΑΟ Κυρίαρχοι εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018 (άρθρο 7)».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.