Φιλική νίκη του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στα Χανιά.


Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του ΑΣΚΑ Ηράκλειο για τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με αμαξίδια, που θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου , επικράτησε σε φιλικό αγώνα στα Χανιά της τοπικής ομάδας των Αετών Κρήτης με 38-28.

Το δελτίο τύπου του ΑΣΚΑ Ηράκλειο:

"Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΑΣΚΑ Ηράκλειο) ταξίδεψε στα Χανιά προκειμένου να δώσει φιλικό αγώνα με τους Αετούς Κρήτης (ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο των Χανίων) την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου , ώρα 13:00 (1 το μεσημέρι) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Σούδας και στο τέλος του βρήκε νικήτρια ομάδα αυτή του Ηρακλείου με τελικό score 38-28.

Ο προπονητής του ΑΣΚΑ Ηράκλειο Μάξιμος Χατζηδάκης είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας δεν βρέθηκε ουτε ένα δευτερόλεπτο πίσω στο score, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα καθώς και να δώσει σε όλους τους παίκτες της ομάδας λεπτά συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά :

Αετοί Κρήτης 28 - ΑΣΚΑ Ηράκλειο 38
Διαιτητές : Καμπίτσης - Πελίκα
Δεκάλεπτα: 01-12 ,10-20 (ημ.),18-32 ,28-38.

ΑΣΚΑ Ηράκλειο  (Μ.Χατζηδάκης): Κοκκινάκης 2 ,Χατζιδάκης 6 ,Shevtsov 2 ,Σταματάκης 10 ,
Χριστόφορος 6 ,Στυλιανακάκης 12 , Ψαράκης, Χουρδάκης , Κυριακούδη, Μαράκης.
Αετοί Κρήτης : Κοκολάκης 4 ,Λαγουδάκης 6 ,Κλαράκης 8 ,Σκορδύλης 10 ,Βάλβης,Ρεγκούμης, Κανάκης.

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα των Αετών Κρήτης για τη φιλοξενία τους ,τους διαιτητές (Καμπίτση - Πελίκα) .

Τέλος , ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χανιώτες και Ηρακλειώτες φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο για να στηρίξουν και τις 2 ομάδες".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.