Ρίγη συγκίνησης χαρίζει στην Ελλάδα ο Αντετοκούνμπο: “Σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου” (videoς).



Πηγή: "eurohoops.net".Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ιστορική πρώτη του παρουσία σε All Star Game αλλά και το κάρφωμα πάνω από τον Στεφ Κάρι.Ιστορική στιγμή: Η παρουσίαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All-Star Game (videos).Video: Η 30άρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game!.

Μια από στις στιγμές του 66ου All Star Game ήταν αυτή, όπου ο “Greek Freak” κάρφωσε πάνω από τον Στεφ Κάρι. Ο ίδιος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, είπε για τη συγκεκριμένη φάση: “Το συνειδητοποίησα αργότερα. Εκείνη τη στιγμή που το έκανε, αναρωτήθηκα απλώς τι κάνει κάτω στο παρκέ. Όσο για το poster, είχα πει ότι θα παλέψω για κάθε ριμπάουντ και σε ένα από αυτά έτυχε να καρφώσω πάνω του”.

Στη συνέχεια ο Γιάννης επανέλαβε για μια ακόμα μια φορά ότι “κουβαλάει” μέσα του την Ελλάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: “Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου. Θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους”.
Ιστορική στιγμή: Η παρουσίαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All-Star Game (videos)



Video: Η 30άρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.