Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής.


Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην... τρέλα!!Ούτε μια. ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά τέσσερις από τις οκτώ ομάδες βρίσκονται στην 2η θέση του πρωταθλήματος των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, μετά την διεξαγωγή και της 16ης αγωνιστικής.

-Ο "καβαλάρης" της κορυφής ΑΟΚ Χανιά είχε ρεπό χθες (είχε υποχρέωση σε ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους Ν. Ηράκλειο που έχουν αποσυρθεί), και την επόμενη εβδομάδα , παίζει το ματς της "χρονιάς" κόντρα στο Δειλινό.

-Ρεπό είχε και ο Κύδων Χανίων (0-20 με τους Νέους ΟΦΗ),  ο οποίος ωστόσο και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έχει συγκάτοικους στη 2η θέση. 

- Το Δειλινό το οποίο νίκησε άνετα με 73-52 την Ακαδημία Ρεθύμνου στο Λίντο και πάει με αισιοδοξία στο ντέρμπι κορυφής στα Χανιά.

-Η νεανική ομάδα του  Ηροδότου πέρασε σαν σίφουνας από την Ιεράπετρα, νικώντας με 46-72 την τοπική ομάδα, η οποία υπολείπεται ένα βαθμό της 2ης θεσης.

-Η  Μεσαρά, στο πιο ενδιαφέρον από πλευράς εξέλιξης σκορ, ματς που κρίθηκε στην παράταση, επικράτησε με 53-44 (43-43 κ.α.) της Πεδιάδας στο κλειστό των Μοιρών.

Η αγωνία παραμένει στο κατακόρυφο καθώς στην 17η αγωνιστική (προτελευταία) ο Ηρόδοτος υποδέχεται τον ισόβαθμό του Κύδων, ο ΑΟΚ το Δειλινό και η Μεσαρά, αναμένεται εύκολα η δύσκολα να περάσει από το Ρέθυμνο, κόντρα στην Ακαδημία.

Τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική:

Η βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.