Βράβευσε τον Γιώργο Παπαδάκη η Ιεράπετρα.


Στο περιθώριο του αγώνα Ιεράπετρα -Ηρόδοτος για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Ανδρών ΕΚΑΣΚ, η διοίκηση της ομάδας της Ιεράπετρας, δια του προέδρου της Βαγγέλη Πλεξουσάκη, δείχνει ότι δεν ξεχνά και τιμά τα παιδιά που αγωνίστηκαν για χρόνια στις υποδομές της ομάδας η και στα αντρικά τμήματα.

Ένας τέτοιος αθλητής (και με ήθος) είναι ο Γιώργος Παπαδάκης που από τα Μίνι και τα παιδοεφηβικά της Ιεράπετρας, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο ως φοιτητής και τώρα αγωνίζεται με τον Ηρόδοτο, τίμησε η τοπική ομάδα, προσφέροντάς του μια ανθοδέσμη.

Τα δυο προηγούμενα χρόνια ο Παπδάκης ήταν στον Χάνδακα και στο Δειλινό πέρυσι.

Παράλληλα η Ιεράπετρα, καλωσορίζει στην αντρική ομάδα ένα ακόμα παίδα, που πήρε το βάπτισμα του πυρός χθες ο  Γιώργος Κοντοπόδης(2001).

Η σχετική ανακοίνωση για την βράβευση του Παπαδάκη και την συμμετοχή του Κοντοπόδη, αναφέρει:

"Σημαντικές στιγμές η βράβευση ακόμη ενός δικού μας "ξενιτεμένου" παιδιού, του Γιώργου Παπαδάκη και η πρώτη εμφάνιση με την ανδρική ομάδα για ένα ακόμη παίδα μας , του Γιώργου Κοντοπόδη(2001)".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.