"Καυτός" Ιανουάριος για το Ηράκλειο, αγωνιστικά και μεταγραφικά.


Μετά τις γιορτές και την απαραίτητη ξεκούραση το Ηράκλειο ανεβάζει ρυθμούς καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη στον δρόμο,με δυο σερί εκτός έδρας αγώνες να την περιμένουν. 

Οι πρόσφατες αναβολές επηρέασαν το πρωτάθλημα και με τις νέες ημερομηνίες το Ηράκλειο πρέπει να ανέβει έναν αγωνιστικό "Γολγοθά".

Συγκεκριμένα, στις 4 Ιανουαρίου το Ηράκλειο θα ταξιδέψει στον Πειραιά και στο Κερατσίνι  για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για την 13η αγωνιστική (καθώς η κρητική ομάδα ζήτησε το παιχνίδι να γίνει Παρασκευή και όχι Σάββατο για συγκοινωνιακούς λόγους και το αίτημα της έγινε δεχτό από την ΕΟΚ) και τέσσερις ημέρες μετά (11/1) θα πάει στην περιοχή Πεύκα, στο Νομό Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται και η έδρα των Μαχητών, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πεύκων, αντιμετωπίζοντας τους στο εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα (όπου θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα εξ' αναβολής παιχνίδια) και στις 21/1 οι "μπλε" δοκιμάζονται στα "Δυο Αοράκια" κόντρα στον άκρως ανταγωνιστικό Αμύντα.

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους θα κλείσει με την εκτός έδρας συνάντηση, με την ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, τον  Χολαργό στο κλειστό "Αν.Τρίτσης" (28/1) σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την συμμετοχή στα πλέι άουτ.

Όσον αφορά τις  μεταγραφές  όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα που επιστρέφει ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, Μανώλης Σπυριδάκης, στο νησί.

Το κυριότερο που τους προβληματίζει είναι να επιλέξουν τον σωστό παίκτη που θέλουν να αποκτήσουν για να τους δώσει στήριγμα για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο  Κώστας Στρατάκης, αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο και εφ όσον διοίκηση και παίκτης τα βρουν,   ο 20χρονος σεντερ θα ξαναφορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

Ο Κώστας Στρατάκης (γέννημα θρέμμα του συλλόγου)  τα τελευταία δύο χρόνια είναι στη Σερβία οικογενειακώς, ήρθε για διακοπές και προπονήθηκε με την ομάδα.

Ο  νεαρός αθλητής του Ηρακλείου και "χάλκινος" στο Πανελλήνιο παίδων με το Ηράκλειο το 2012, ,  αγωνίζεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σερβία, καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ΚΚ  vrsac  και αγωνίζεται δανεικός στην SREM  (sremska mitrovica) Α2 Σερβίας.

Ο ταλαντούχος πανύψηλος (2.04) αθλητής έχει αναδειχθεί  MVP της αγωνιστικής, στην κατηγορία, ενώ στο πρώτο μισό της σαιζόν (13 αγωνιστικές), είχε σε 390 λεπτά , 95 ριμπάουντ , 33/49 βολές (67,3%),60/89 δίποντα (67,4%), 6/15 τρίποντα  (49%) και 9 κοψίματα.

-Επίσης , σύμφωνα  με πληροφορίες μας, σε άλλους τρεις παίκτες έχουν καταλήξει οι υπεύθυνοι που τους ενδιαφέρουν και πρόκειται να αποφασίσουν ποιον θα επιλέξουν. 

Είναι δύο Σέρβοι κι ένας Άγγλος που παίζουν στην περιφέρεια (1-2). 

Θα αποκτηθεί ένας και στόχος είναι να αποδεσμευτεί ο Λάτοβιτς. 

Στα ευχάριστα είναι ότι ο Κουπίδης θα πάρει πολύ σύντομα μετάθεση και θα είναι σε καθημερινή βάση στην προπόνηση, ανεβάζοντας το level της ομάδας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.