Ρέθυμνο Cretan Kings |Με Ν. Τζόσεφ και θέλει πλέι μέικερ .


Μόλις μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του α’ γύρου, η οποία θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους, κλείνοντας το πρώτο μισό της σεζόν, ενώ ο ΕΣΑΚΕ όρισε τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των δύο πρώτων αγωνιστικών του β’ γύρου.

Σε έναν πρώτο γύρο που βρίσκει το Ρέθυμνο Cretan Kings στην 7η θέση με 6 νίκες και 6 ήττες, ενώ θα έχει την ευκαιρία στο πρώτο ματς του 2017 κόντρα στην Δόξα Λευκάδας, στο "Μελίνα Μερκούρη" να ανέβει ακόμη περισσότερο στην κατάταξη.

Από κει και πέρα, θα ακολουθήσουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία θα υποδεχθεί στις 21 Ιανουαρίου τον Κολοσσό Ρόδου, για την 14η αγωνιστική, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα φιλοξενηθεί στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη κλεινοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιανουαρίου.. 

Αναμφίβολα δύο δύσκολοι αντίπαλοι, με το ματς με τους Ροδίτες να είναι κομβικό για την είσοδο στην πρώτη 6άδα. 

Από κει και πέρα, "τα κεφάλια" μπαίνουν και πάλι μέσα, καθώς ολοι οι παίκτες αναμένεται να δώσουν το παρών στο κλειστό του Ρεθύμνου, μαζί τους και ο νεοαποκτηθέντας Καναδός Ντεβό Τζόσεφ, ο οποίος πήρε τη θέση του Εβάλντας Ζάμπας, χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας. 

Στα υπ οψην και η απόκτηση ενος γκαρντ όπου θα βοηθήσει στην οργάνωση του παιγνιδιού. 

Ο Γκάρι Τάλτον μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά μέχρι τώρα, όμως, στο Ρέθυμνο έχει διαπιστωθεί πως, η έλευση ενός κλασικού πλέι μέικερ θα προσφέρει περισσότερο έλεγχο στους παλμούς των γκαρντ που διαχειρίζονται αυτόν τον ρόλο, θα μοιράσει ακόμη πιο ομαλά το χρόνο στους υπολοίπους και προφανώς, θα ανεβάσει ένα επίπεδο παραπάνω τους "κεραμιδί" στο πρωτάθλημα, χωρίς βέβαια να βιάζονται ιδιαίτερα.

Στο μάρκετινγκ του εξωτερικού οι μάνατζερς αυτό το διάστημα δίνουν και παίρνουν με τα ονοματα. 

Το φως της δημοσιότητας λοιπόν, σαν άστρο που αχνοφαίνεται στον ουρανό, είδε το όνομα του Ντάνιελ Όρτον. 

Πρόκειται για τον Αμερικανό σέντερ που πέρασε πριν από έναν χρόνο από την ΑΕΚ αλλά δεν στέριωσε…



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.