Εργοτέλης και ΟΦΗ στηρίζουν τον Λάκη Καραμπελα. Αλληλεγγύη και από το Ηράκλειο!


Φιλικό φιλανθρωπικό  παιχνίδι θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 18:00 ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ στο κλειστό του Λίντο, τα έσοδα που θα προκύψουν θα δοθούν σε έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλλα, τον Λάκη Καράμπελα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Και η ομάδα του Ηράκλειο στηρίζει το φιλικό για καλό σκοπό.

Ο Λάκης Καράμπελας, αποτελεί σπουδαίο κεφάλαιο απο αυτών,που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα, αντιμετωπίζει ωστόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Ο Λάκης που δεν υπήρξε μόνο πολύ καλός αθλητής αλλά ήταν και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος απολαμβάνει την εκτίμηση των Ηρακλειωτών και ένα παραπάνω των ανθρώπων του μπάσκετ, ανεξάρτητα από το σωματείο που υπηρετούν! 

Οι υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ του Εργοτέλη, στο άκουσμα της βοήθειας που χρειάζεται ο Λάκης Καράμπελας για να νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης στα Χανιά μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, οδηγήθηκαν στην απόφαση ο αγώνας με τον ΟΦΗ, εκτός από τον αγωνιστικό χαρακτήρα να έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ήδη μεγάλη είναι η προσπάθεια που έχει καταβληθεί από παλιούς συμπαίκτες του Καράμπελα, όπως τον Μιχάλη Δασκαλάκη και τον Ντέμη Ευαγγελινό ενώ θα τυπωθούν και μπλοκάκια οικονομικής ενίσχυσης. 

Η ευαισθησία που έδειξαν και από τον μπασκετικό ΟΦΗ αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες μπάσκετ της πόλης για τον παλαίμαχο αθλητή ήταν τέτοια που δείχνει πως ο Λάκης Καράμπελας θα πάρει δύναμη από παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους και θα βάλει το πιο δύσκολο καλάθι της ζωής του!

Η σχετική ανακοίνωση από τον Εργοτέλη :

«Την προσεχή τρίτη 03/01/2017 στις 18.00 στο κλειστό του Λίντο γίνεται φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομαδα μας και τον ΟΦΗ. Ο αγώνας «ξαφνικά» απόκτησε μεγάλη σημασία, γιατί θα συμβάλλει στην ενίσχυση ενός σπουδαίου αθλητή στην ιστορία του συλλόγου,του Λάκη Καραμπελα. Ο Λάκης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας τώρα! Σας προσκαλούμε στο κλειστό του Λίντο να τιμήσουμε αρχικά και να βοηθήσουμε ουσιαστικά έναν πραγματικά μεγάλο της ιστορίας του μπασκετικου Εργοτέλη!».

Η ανακοίνωση του Ηράκλειο:
Το Ηράκλειο ΟΑΑ προσκαλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης στον φιλικό αγώνα που διοργανώνουν οι συμπολίτες μας ( Εργοτέλης-ΟΦΗ) στο Λίντο στις 18.00, για την ενίσχυση του παλαίμαχου αθλητή Λάκη Καράμπελα.

Τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αναδεικνύουν πάντοτε την πεμπτουσία του αθλητισμού και μας γεμίζουν όλους αισιοδοξία!!!

Για τους ενδιαφερόμενους, εισιτήρια διαθέτουμε και στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στην Δουκος Μποφώρ.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Λάκη Καράμπελα.

Σ.Σ. πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους διοργανωτές αυτού του πολύ όμορφου φιλικού αγώνα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.