Αποθεώνουν τον Γ. Αντετοκούνμπο, Fiba και Έ. Ούντο !


Οι εμφανίσεις  του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τη φανέλα των Μπακς, συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, με την Fiba να μπαίνει πλέον και αυτή στην ομάδα θαυμαστών του Έλληνα φόργουορντ.

Έτσι η Fiba αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μίνι-αφιέρωμα στον "Human Alphabet", το οποίο έχει τον τίτλο "ο σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να λάμψει για την Ελλάδα".


-Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε ήταν συμπαίκτης με τον Ελληνα σταρ, την πρώτη του χρονιά στο Μιλγουόκι,  ψηφίζει… δαγκωτό Γιάννη Αντετοκούνμπο για το All Star Game κι εξηγεί στο Eurohoops τους λόγους που ο “Greek Freak” αξίζει να βρεθεί στη Νέα Ορλεάνη.
Ποιο είναι αυτοί: “Τα στατιστικά του, το γεγονός ότι οι Μπακς βρίσκονται στην 6η θέση της Ανατολής και ότι ενδεχομένως είναι το πιο λαμπρό αστέρι”, για να καταλήξει: “Είναι 22 ετών κι αυτό είναι… τρομακτικό”.

-Με υπογραφή Αντετοκούνμπο τα καλύτερα καρφώματα του Δεκεμβρίου! Το επίσημο κανάλι της λίγκας του ΝΒΑ στο youtube, να συγκεντρώνει και να παρουσιάζει  τα καλύτερα καρφώματα του  Δεκεμβρίου. 

Φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.