Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη ο Π.Καλαϊτζάκης!


Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ υπέγραψε ο Κρητικός (προερχόμενος από τις Ακαδημίες του Ηρακλείου) Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Ο νεαρός γκαρντ ενηλικιώθηκε στις 2/1/2017 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Καλαϊτζάκης, στέλεχος της εφηβικής ομάδας του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια, το καλοκαίρι του 2016 πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, στο Pravec.

Στις 10/12/2016, στον αγώνα με την Κύμη Seajets, έκανε το ντεμπούτο του στην STOIXIMAN.GR Basket League. Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης σημείωσε και τους πρώτους πόντους του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σε ένα γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκαν ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και άλλοι θρύλοι του μπάσκετ.

Δεν είναι καιρός για πολλά λόγια. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συμεχώς και να καθιερωθώ στον ΑΡΗ».

Άντε και σε 2 χρόνια που θα έχει ψηθεί και ο αδερφός, ας ανεβεί και εκείνος σαλόνικα για να είναι συμπαίκτες"..
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.