Το τουρνουά 3on3 ΔΟΠΑΠ Μινώα Πεδιάδας ολοκληρώθηκε με τους +50 νικητές.



Το τουρνουά 3on3 ΔΟΠΑΠ Μινώα Πεδιάδας ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές απήλαυσαν τους αγώνες .

Ευχαριστήριο των διοργανωτών.

Η  τελευταία ημέρα,περιελάμβανε τους τελικούς όλων των κατηγοριών, τον διαγωνισμό τριπόντων και τέλος τις απονομές.

Πιο συγκεκριμένα την τρίτη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα FOOD LOVERS αφού κέρδισαν άνευ αγώνα τον μικρό τελικό (η αντίπαλη ομάδα ΦΙΛΟΙ ΟΚ δεν προσήλθε).

Στη συνέχεια ακολούθησε ο διαγωνισμός τριπόντων (με φιλανθρωπικό χαρακτήρα). Ο διαγωνισμός αποδείχθηκε αμφίροπος αφού στη πρώτη θέση ισοβάθμησαν με το ίδιο σκορ τριπόντων οι Μανώλης Κουκουρίκος από την ομάδα ΧΛΑΤΣ και Σάκης Σταυρόπουλος από την ομάδα των διαιτητών. Έτσι ακολούθησε άλλος ένας τελικός γύρος τριπόντων όπου τελικός νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο Σάκης Σταυρόπουλος.

Ο επόμενος αγώνας ήταν ο τελικός της κατηγορίας 50+,  ανάμεσα στις ομάδες ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ και 50+.
Και αυτός ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα δύο 7λεπτα του αγώνα και τελικός νικητής αναδείχθηκε η ομάδα 50+ με σκορ: 7-4

Τελευταίος αγώνας της ημέρας και του τουρνουά ήταν ο μεγάλος τελικός της γενικής κατηγορίας ανάμεσα στις ομάδες SPORT CAFE και ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ. Οι ομάδες δικαίωσαν την θέση τους στον μεγάλο τελικό αφού έπαιξαν ίσως τον καλύτερο αγώνα του τουρνουά, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και καταπληκτικό μπάσκετ. Το ημίχρονο έληξε 12-11 υπέρ της ομάδας του SPORT CAFE και έπειτα από εισήγηση της οργανωτικής επιτροπής και ομόφωνη συμφωνία των δύο ομάδων αποφασίστηκε ο αγώνας να μην τελειώσει στους 16 πόντους, αλλά με την ολοκλήρωση του δευτέρου επταλέπτου.
Τελικά νικητής στην γενική κατηγορία αναδείχθηκε η ομάδα SPORT CAFE με σκορ 18-16.

Η βραδιά έκλεισε με τις απονομές.

Ευχαριστήριο:

Σαν οργανωτική επιτροπή αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

Πρώτα απ' όλους τον χορηγό του τουρνουά μας, το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ - ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στη συνέχεια τους εθελοντές κριτές και διαιτητές των αγώνων για την βοήθειά τους και για την άψογη συνεργασία μας. Χωρίς εκείνους, οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους διαιτητές Σάκη Σταυρόπουλο και Γιώργο Μπορμπαντωνάκη και τους κριτές Γιώργο Σακαβέλλη, Γιώργο Μελεμενή και Χαρά Κοκολάκη.

Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού αψηφώντας το κρύο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

Φυσικά ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στους αγώνες τόσο της γενικής όσο και της κατηγορίας 50+.

Ελπίζουμε όλοι να το διασκέδασαν, όλοι να πέρασαν καλά και να ξαναβρεθούμε στην επόμενη διοργάνωση με υγεία, εσείς ακόμα περισσότεροι και εμείς ακόμα καλύτεροι!


Ραντεβού λοιπόν στο επόμενο 3on3, προσεχώς...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.