Πρεμιέρα στο 2017 με ματς "φωτιά" για το Αρκάδι.


Την 15η Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς το Αρκάδι, που θα κάνει πρεμιέρα στο 2017 με έναν πραγματικό τελικό.

Η ομάδα του Κώστα Πλευράκη αφού πρώτα θα εκτίσει το ρεπό της, θα αντιμετωπίσει την Τρίπολη στο "Μ. Μερκούρη", σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για το μέλλον.

Η νίκη είναι μονόδρομος για το Αρκάδι. 
Οι Ρεθεμνιώτισσες μετρούν 1 νίκη και 8 ήττες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να βάλουν στο… κόλπο της παραμονής την ουραγό ομάδα της Αρκαδίας. 

Ουσιαστικά τα παιχνίδια με την Τρίπολη και το εντός έδρας ματς με τους Κυριάρχους θα κρίνουν πολλά, ενώ πάντα οι "ερυθρόλευκες" ψάχνουν κάποιες μεγάλες νίκες που θα τους δώσουν ακόμα περισσότερες ελπίδες για τις υψηλότερες θέσεις.

Οι αθλήτριες του Αρκαδίου  δουλεύουν καθημερινά με στόχο να βελτιώσουν αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού τους, κυρίως όσο αφορά το αμυντικό κομμάτι. 

Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει διάθεση από τις παίκτριές του και συνάμα όλοι στις τάξεις της ομάδας θέλουν να παρουσιάσουν μία καλύτερη εικόνα στο 2ο μισό του Νοτίου ομίλου της Α2 Γυναικών. 

Στα συν για τον Κώστα Πλευράκη, είναι η επιστροφή της Κατερίνας Παναρετάκη που μετά από περίπου 3 μήνες είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα της, προσφέροντας ακόμα μία αξιόπιστη λύση κοντά στο καλάθι.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.