Κρύο καιρός για... μπάσκετ στο ΒΑΚ, με το Δειλινό νικητή.


H πρώτη αναμέτρηση το 2017, για την ομάδα του Δειλινού με τους Νέους Ηράκλειο, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΒΑΚ, φιλοξενήθηκε μέσα σε κρύα ατμόσφαιρα και για αυτό δεν οφειλόταν η περιορισμένη προσέλευση του κόσμου αλλά στις καιρικές συνθήκες που "σαρώνουν" την Κρητη.

Παρ όλα αυτά Δειλινό και Ηράκλειο, πρόσφεραν θέαμα και... ζέσταναν, με τον τρόπο τους τους φίλους του μπάσκετ που παρακολούθησαν το ματς και ευτυχώς οι δύο ομάδες δεν είδαν κάποιον παίκτη να τραυματίζεται από τις δύσκολες αυτές συνθήκες .

Αναφορικά με το παιχνίδι που αφορούσε την 10η αγωνιστική του παγκρητίου πρωταθλήματος, οι παίκτες του Γιώργου Γωνιωτάκη, έχοντας το προβάδισμα σε όλο το ματς , επικράτησαν της ανταγωνιστικής ομάδας των Νέων του Ηράκλειο με 78-70.

Καθοριστικός ο έμπειρος Βασίλης Κομψέλης , που σημείωσε 26 πόντους, ενώ βοήθησε σημαντικά και στο αμυντικό κομμάτι.

Εντυπωσιακή η προσπάθεια των γηπεδούχων που με ηγέτες τους  Πετράκη και Μαραγκουδάκη, επιχείρησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση .

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. - Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ 70-78
Δεκάλεπτα:16-22, 37-43(Ημιχ.), 51-56,70-78

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.(Βισκαδουράκης): Γεωργόπουλος 9(3), Γουμενάκης 7, Μαρνελάκης 11(2), Καλομοίρης 4, Πετράκης 25(5), Μαραγκουδάκης 14
Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ(Γωνιωτάκης): Αντωνογιαννάκης 8, Καμπιτάκης 17(4), Αναστασάκης 7, Παντερής 10, Γρύλλης 6, Εκίζογλου, Χερσονιωτάκης, Πρινιανάκης 2, Κομψέλης 26, Δεσποινιάδης 2
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.