Ηράκλειο | Μονόδρομος η νίκη με ΑΕΛ (video).


Υποχρεωμένο να κοιτάξει μπροστά είναι το Ηράκλειο, καθώς η βαριά ήττα στο Ιβανώφειο άφησε…σημάδια στο κορμί του, με την τεχνική ηγεσία και τους αθλητές της ομάδας , να φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις νίκες, με την Λάρισα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 17.00, εκμεταλλευόμενο την δύναμη της έδρας.

To έργο του απέναντι στην ΑΕΛ μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η Θεσσαλική ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση με 5-4 νίκες και διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ της Α2, για την άνοδο.

Σε αυτό μπορούν ενδεχομένως να τη βοηθήσουν οι επιστροφές παικτών, καθώς τα νέα από τους τραυματίες είναι ευχάριστα.

Κόντρα στην ΑΕΛ θα είναι διαθέσιμος τόσο ο Σπύρος Πάνου που προφυλάχθηκε το περασμένο Σάββατο όσο και του Παπαδάκη ενώ όπως όλα δείχνουν ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου αναμένεται να πραγματοποιήσει την επιστροφή έπειτα από 15 μέρες αποχής, η απουσία του οποίου έχει στοιχίσει.

Τιμή εισιτηρίου  5 ευρώ, ενώ τα παιδιά θα είναι δωρεάν.
Επίσης σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι η "Κίτρινη Αποστολή" θα βρίσκεται στα Δύο Αοράκια και στο μόνιμο σημείο συγκεντρώσεως τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και ρούχων.

Το pre game του αγώνα:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.