Ρέθυμνο Cretan Kings-Μυκωνιάτης | "Το κίνητρο με Ολυμπιακό είναι τεράστιο".



Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης θα φιλοξενηθεί την Κυριακή το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.

Ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας Σταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου, ενόψει του δύσκολου ματς κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε την αναγκαιότητα για απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ώστε να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί.

«Παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για μας το ζητούμενο είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε αρκετά πράγματα απόλυτα σωστά, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. 

Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Για μας αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτά που έχουμε σχεδιάσει να τα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Ουσιαστικά θέλουμε να τεστάρουμε και εμείς τις δυνατότητες μας απέναντι σε μία υψηλού επιπέδου ομάδα και τις αντιδράσεις που πρέπει να έχουμε σε αυτά που θα μας βάλει ο Ολυμπιακός.

Το κίνητρο είναι τεράστιο. Θέλουμε πραγματικά να χαρούμε αυτό το παιχνίδι. Άγχος δεν υπάρχει. Όπως προείπα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά. Αν χαλαρώσουμε έστω και ένα λεπτό ο Ολυμπιακός θα σε τιμωρήσει, αλλάζοντας άρδην την εικόνα του ματς και αυτό θα πρέπει να προσέξουμε».



Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Εβάλντας Ζάμπας, ο οποίος σημείωσε: «Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται πολύ δύσκολο τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στο 100% και οι 12 παίκτες για να έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό.
Το «κλειδί» για το συγκεκριμένο ματς θεωρώ πως θα είναι η ομαδική προσπάθεια, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά και δυνατά και θα πρέπει να είμαστε «ετοιμοπόλεμοι» και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Παράλληλα, όσον αφορά στον στόχο των πλέι οφ πιστεύω πως είναι απόλυτα εφικτός αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική και όταν φτάσει η ώρα των πλέι οφ να είμαστε στην υψηλότερη θέση που γίνεται».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ


Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της << ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Κ.Α.Ε.>> ( Αρ.ΜΑΕ   62475/02/Β/07/14) και Αριθμό ΓΕΜΗ 21826250000

Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας << ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Κ.Α.Ε.>>, ΑΡ.Μ.Α.Ε. 64381/06/Β/07/11 και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 21826250000 σε Τακτική  Γενική Συνέλευση στις  31/12/2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π..μ. στα γραφεία της εταιρίας στο Ρέθυμνο, επί της οδού  Ηγ. Γαβριήλ, αριθμός 103-105, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Υποβολή και έγκριση του ισολογισμού της 8ης εταιρικής χρήσης 01/07/2015 – 30/06/2016 και την μετά των επ’ αυτού  εκθέσεων του Δ.Σ..
 Απαλλαγή του Δ.Σ και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 8ης εταιρικής χρήσης  01/07/2015- 30/06/2016.
Επικύρωση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου
Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για την 9η εταιρική χρήση 01/07/2016-30/06/2017
Διάφορες Ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες , πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας  τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας.

Ρέθυμνο, 06/12/2016

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ηρακλής Μανουκαράκης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.