Χριστουγεννιάτικα δώρα από το Ρέθυμνο Creta Kings! Πανεύκολα τον Κόροιβο.



Μετά από ένα ακόμη εκπληκτικό επιθετικό παιχνίδι, το Ρέθυμνο επιβλήθηκε με 101-70 του Κοροίβου, στο φρούριο του στην Κρήτη και έκανε το 5/5 στην έδρα του, πετυχαίνοντας παράλληλα τη δεύτερη κατοστάρα του για φέτος και πρόσφερε στους φίλους του το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!.

Το σύνολο του Τόνι Κωνσταντινίδη, είχε την απόλυτη κυριαρχία σε όλο το ματς και πρόσφερε  απολαυστικό θέαμα  απέναντι στον Κόροιβο που το υποχρέωσε να μην...εμφανιστεί ποτέ στο παρκέ.

Η πρώτη κατοστάρα για την ομάδα της Κρήτης ήταν απέναντι στον Προμηθέα πριν δύο εβδομάδες με σκορ 104-97 στην παράταση. Το Ρέθυμνο έφτασε στο 6-5 στο φετινό πρωτάθλημα και ανεβαίνει και πάλι στον βαθμολογικό πίνακα, προσφέροντας κι άλλη ικανοποίηση στους φίλους της ομάδας,  με τον Κόροιβο Αμαλιάδας να μετράει 6 ήττες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες φέτος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Κρήτης ήταν ο Αντρέας Χριστοδούλου, ο οποίος σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ τον ακολούθησε σε απόδοση με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την άλλη, ξεχώρισε ο Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.