Τόνι Κωνσταντινίδης : "Μας έλειπε μια επιβλητική νίκη".Τέλος ο Ζάμπας, έρχεται ο Ντεβό.



Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο Τόνι Κωνσταντινίδης μετά τη νίκη του Ρεθύμνου κόντρα στον Κόροιβο, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, καθώς ο Εβάλντας Ζάμπας αποτελεί παρελθόν  Κόροιβο αποχαιρέτισε τον αθλητή, ενω επίσης αναφέρθηκε στον αντικαταστάτη του, Τζόσεφ Ντεβό.

"Αρχικά θέλω να ευχηθώ στον Κόροιβο ότι καλύτερο και κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Νομίζω το χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παιχνίδι κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Μέχρι στιγμής η ομάδα είχε να επιδείξει σημαντικές νίκες με δύσκολο τρόπο. 
Αυτό που μας έλειπε ήταν μία επιβλητική νίκη και αυτό κάναμε σήμερα. Επιβάλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και αμυντικά και επιθετικά από την αρχή και μετατρέψαμε ένα δύσκολο ματς να φαίνεται πολύ εύκολο.

Γιατί ο Κόροιβος ακόμη και κόντρα στην ΑΕΚ που έχασε, έχασε πολύ δύσκολα. Έχει έναν τρελό επιθετικό τρόπο που είναι δύσκολος να τον αντιμετωπίσει ο αντίπαλος. Είμαι σίγουρος και νιώθω ευτυχισμένος με τον τρόπο που καταφέραμε να σταματήσουμε τον Κόροιβο στο ανοιχτό γήπεδο. Πραγματικά δεν είναι εύκολο και εμείς το κάναμε σχεδόν τέλεια. 

Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στην περισσότερη διάρκεια  το παιχνίδι κρίθηκε και από την απόδοση των Ελλήνων παικτών και είναι σημαντικό για την ομάδα μας. 
Νομίζω πρέπει να σταθούμε στους Έλληνες. Πλέον, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. 
Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, να το απολαύσουμε και να δούμε στην πορεία του παιχνιδιού τι μπορούμε να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο κόουτς του Ρεθύμνου και πρόσθεσε:

"Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εβάλντας Ζάμπας  ο οποίος φεύγει από την ομάδα. Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Αυτό αποφασίστηκε τόσο από εμένα όσο και από εκείνον. 
Θέλω να του ευχηθώ ότι καλύτερο στη συνέχεια και να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του. Μπορεί να μην είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά μας βοήθησε αφάνταστα σε πολλές νίκες".

Σε ερώτηση σχετικά με τη νέα μεταγραφή απάντησε: 

"Εμείς ψάχναμε έναν καλαθοσφαιριστή ο οποίος να μπορεί να μας βοηθήσει και στο «2» και στο «1» αλλά περισσότερο στην δημιουργία του πικ εν ρολ. Θεωρώ ότι για την παρούσα φάση φανήκαμε πολύ τυχεροί γιατί το συγκεκριμένο παιδί μπορεί να μας βοηθήσει αφάνταστα (Τζόζεφ Ντεβό) συν το περιφερειακό σουτ που είναι εξαιρετικά καλός, έχοντας παράλληλα παραστάσεις από καλά πρωταθλήματα όπως της Τουρκίας και της Ισπανίας".



Ο Χριστόφορος Ραζής, πρόσθεσε με τη σειρά του: 
"Πιστεύω κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του κόουτς. Ξέραμε ότι ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που τρέχει. 
Πιστεύω τους σταματήσαμε έξυπνα και μέσω της άμυνας βρήκαμε και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Ανοίξαμε το σκορ και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη. Ναι μεν μπορεί να ήρθε εύκολα αλλά κρύβει ώρες δουλειάς και είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε μία τόσο καλή εμφάνιση".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.