Νέα αρχή με το Κορωπί ο Εργοτέλης.



Την προηγούμενη Κυριακή, ο Εργοτέλης μπορεί να κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι που το είχε ... δικό του μέχρι τα τελευταία λεπτά, ωστόσο όμως το ματς με τον Τρίτωνα αποτελεί παρελθόν και πλέον η προσοχή για την ομάδα του Γιώργου Μακράκη στρέφεται στο Κυριακάτικο ματς με το Κορωπί (27-11- /16.30), ώστε να επιχειρήσει να κάνει το δεύτερο του "διπλό" στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, που θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα.

Η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα στην Αθήνα συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τους "κιτρινόμαυρους" να ταξιδεύουν το Σάββατο το βράδυ από το Ηράκλειο. 

Το Κορωπί βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 4 νίκες, 4 ήττες.

Όλοι στον Εργοτέλη λένε ότι "χρειαζόμαστε την νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία", κι αυτό φαντάζει  λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι το σύνολο του Γ.Μακράκη μετρά ήδη έξι σερί χαμένα αποτελέσματα και με την δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθεί (3 εκτός έδρας), μια νίκη στο Κορωπί θα δώσει άλλον.. αέρα στους Κρητικούς. 

"Εξακολουθούμε να ψάχνουμε την χαμένη ηρεμία που χαρίζουν οι νίκες και τι χάλασε από το καλό μας ξεκίνημα. Κάποιοι πρέπει να μαζέψουν τον εγωισμό τους και κάποιοι πρέπει να βρουν την παλιά, καλή τους εικόνα που τόσο χρειαζόμαστε. Σαν ομάδα πολεμάμε, σαν ομάδα συνεχίζουμε τον δρόμο μας. 

Ψηλά το κεφάλι, έχουμε 22 βήματα μπροστά" τόνισε στο καθιερωμένο του σχόλιο μετά τον άτυχο αγώνα στο facebook ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γιαννουλάκης.

Από την άλλη ο τεχνικός του Εργοτέλη ζήτησε έξτρα προσπάθεια από τους παίκτες του και περισσότερο ομαδικό πνεύμα, ταυτιζόμενος έτσι με τον πρόεδρο της ομάδας: 
"Δυστυχώς κάποιοι μέσα στην ομάδα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να κερδίζουν παραπάνω από την ομάδα από όσα δίνουν. Να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο. Είμαστε Β’ Εθνική, δεν είμαστε Γ’ Εθνική ή τοπικό. Εδώ κάθε λάθος στοιχίζει".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.