Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο ΟΦΗ, που κέρδισε εκτός τον Πόλις.


Σημαντική εντός έδρας νίκη με 64-72 απέναντι στον  Πόλις στην Καλλιθέα,  πέτυχε ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και πλέον βελτίωσε το ρεκόρ της στο 4-2 νίκες και οι Κρητικοί βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δυο ομάδες ακόμα ισόβαθμε της και απέχοντας ένα από την κορυφή!.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Αγαπιάδης , Κριθινάκης και Προτωγεράκης, οι οποίοι πέτυχαν καθοριστικούς πόντους, ενώ  αγωνίστηκε χωρίς τον Ξενάκη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προτιμήθηκε η ξεκούραση.

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι "ασπρόμαυροι" έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους,  αφού ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Και στην τρίτη περίοδο  ο ΟΦΗ, διατηρούσε το προβάδισμα, χάρη στην εξαιρετική  του άμυνα, ενώ στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι μείωσαν αλλά οι παίκτες του Γιάννη Κόκκινου, κατάφεραν να ελέγξουν στα κρίσιμα σημεία και να κρατήσουν χαμηλά τους γηπεδούχους, αλλά δεν μπόρεσε να γίνουν απειλητικοί αφού ήταν πολύ αργά για αυτούς.


ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΟΦΗ  64-72
Δεκάλεπτα: 11-15, 33-36 (ημίχ.), 51-54, 64-72
Διαιτητές: Λογοθέτης- Κουτσοδήμος

ΠΟΛΙΣ (Μουρικίδης):Μπογδανίδης, Βένιος 10, Κακαβιάς 13 (1), Θεοδωράκος 5 (1), Λυγγερίδης 12, Ευστρατίου 6, Ακουμάνης, Τσελέκος 2, Κυριλής 7 (1), Τσούρας 9 (1).
ΟΦΗ (Κόκκινος): Μητρόπαπας 3, Κριθινάκης 12 (4), Μαϊστρέλης 7 (1), Μπουμπάρης 4, Καρλάφτης 3 (1), Αγαπιάδης 21 (3), Πρωτογεράκης 15, Κυρίτσης 3, Μουλάς 4.
Από το Blogger.